ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οφόε: "Ίσως να τα πήγαινε καλύτερα ο Χάσι, εάν έμενε"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε υποστήριξε σε πολωνικά ΜΜΕ ότι εάν ο Μπέσνικ Χάσι έμενε περισσότερο χρόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να τα πήγαινε καλύτερα. Τι δήλωσαν οι Τάκης Λεμονής και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Την Αθήνα επισκέφτηκε η πολωνική ιστοσελίδα, "Sport.pl" και συνομίλησε με τον πρώην μέσο της Λέγκια και νυν του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, αλλά και τον τεχνικό και τεχνικό διευθυντή των "ερυθρολεύκων", Τάκη Λεμονή και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, αντίστοιχα. Ο Βέλγος μέσος ρωτήθηκε κι απάντησε:

Για το ποια είναι καλύτερη πόλη να ζήσει κάποιος (Βαρσοβία ή Αθήνα): "Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, η Αθήνα"

Για το αν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα: "Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης".

Για το ότι έφθασε κοντά στην Κρασνοντάρ: "Ήμουν εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι τα ποσά ήταν διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα Επίσης, οι όροι του συμβολαίου".

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: "Ίσως εάν καθόταν περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν κάθισε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή, αλλά οι στόχοι είναι οι ίδιοι"

Για το γεγονός ότι Κοβάτσεβιτς και Καρεμπέ έχουν μείνει στην Αθήνα: "Γιατί να φύγουν και πού να πάνε; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά, σεβασμό. Και ήλιο!

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: "Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια".

ΛΕΜΟΝΗΣ: "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΟΦΟΕ"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, από την πλευρά του έπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου μέσου των "ερυθρολεύκων" και ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ότι αποκτήθηκε υπό την τεχνική ηγεσία του Μπέσνικ Χάσι. Αναλυτικά ότι είπε:

Για τον Οτζίτζα-Οφόε: "Δεν με ενδιαφέρει ότι ο Βάντις είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έφερε ο Χάσι. Είναι ένας παίκτης που μας εγγυάται την ισορροπία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει τόσο ηγετικό ρόλο, όσο στη Λέγκια, αλλά είναι γιατί έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες εδώ. Αλλά, στον Ολυμπιακό έχει βρει τον εαυτό του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΛΕΜΟΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός στέλνει μήνυμα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι Σέρβος, Γάλλος ή Έλληνας. Εάν αγαπάς την ομάδα και αισθάνεσαι καλά εδώ, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας σου, μπορείς να είσαι μέρος του κλαμπ. Δεν χτίζουμε ομάδα ανθρώπων. Χτίζουμε μια οικογένεια".

ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ: "ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΣΙ"

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε ότι ήταν απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία ο Μπέσνικ Χάσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοβ.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Κοβάτσεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Για την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: "Ήταν απόφαση του προέδρου. Οπότε, μερικές φορές ένα ματς κρίνει το μέλλον του προπονητή".

Για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοβ: "Ξέρει να μιλά σερβικά. Για εμάς είναι ο Μίκα. Πολύ έξυπνο παιδί, μιλά πολλές γλώσσες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ