ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πουλίδο, ο Ντιόπ και ο Ινς

Ο Πουλίδο, ο Ντιόπ και ο Ινς

Από τον Ολυμπιακό παραδέχονται πως κινούνται για τον Πουλίδο, αλλά τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ινς. Ξεκαθαρίζουν πως θέλουν τον Ντιόπ, αλλά επισημαίνουν πως δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Λεβάντε.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να ρίξουν τους τόνους, καθώς αν και βρισκόμαστε δύο μήνες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, υπάρχει έντονη μεταγραφική παραφιλολογία.

Από τον Ολυμπιακό, λοιπόν, επιβεβαιώνουν και παραδέχονται πως ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτηση του 23χρονου (8/3/1991) Μεξικανού διεθνή στράικερ, Άλαν Πουλίδο, αλλά ακόμη η υπόθεση του δεν έχει ολοκληρωθεί. Το πρόβλημα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχοντας ενημερώσει παράλληλα τους ερυθρόλευκους πως θέλει να έρθει στον Πειραιά, αλλά ο σύλλογος του, η Τίγκρες, δηλώνει πως ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο!

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον 22χρονο Άγγλο επιθετικό, Τομ Ινς (γιος του Πολ), ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας από την Μπλάκπουλ.

Επίσης, οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρουν πως όντως επιθυμούν την μεταγραφή του 28χρονου (19/3/1986) Σενεγαλέζου μέσου, Παπακουλί Ντιόπ, παραδέχονται πως βρίσκονται σε επικοινωνία με την Λεβάντε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά ξεκαθαρίζουν πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ