ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Μανωλάς φεύγει από τον Ολυμπιακό"

"Ο Μανωλάς φεύγει από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Την άγνοια του για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά εξέφρασε ο ατζέντης του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος σημειώνοντας ωστόσο πως ο διεθνής στόπερ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου στόπερ μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb αναφορικά με το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν έχει έρθει σε επαφή με την Γιουβέντους.

"Στην παρούσα φάση δεν έχω κάποια πληροφόρηση για την Γιουβέντους. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από την Γιουβέντους.

Ίσως αυτό να έχει γίνει με τον Ολυμπιακό, όμως δεν γνωρίζω κάτι για να μπορώ να το επιβεβαιώσω", ανέφερε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος στην ιταλική ιστοσελίδα για να συμπληρώσει:

"Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Όσο για την τιμή πώλησης; Ο Ολυμπιακός θα το αποφασίσει".

Μποτία ο αντι-Μανωλάς

Δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τον Ολυμπιακό να κλείνει τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είναι πιθανόν να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά.

Ο Μποτία αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και "ανήκει" στην Σεβίλη, όμως τη σεζόν που μας πέρασε δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Έλσε με την οποία αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια.

Ουσιαστικά ο Μποτία είναι πιθανόν να έρθει ως αντι-Μανωλάς, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα λόγω των εμφανίσεων του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ