ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"O Κοστάνσο είναι λόγος για να έχεις Twitter"

"O Κοστάνσο είναι λόγος για να έχεις Twitter"
INTIME SPORTS

Ο Φράνκο Κοστάνσο είχε την... τιμητική του το βράδυ της Τετάρτης στο Twitter. Διαβάστε τις 24 καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Μπορεί η κριτική να είναι λίγο σκληρή για τον Αργεντινό τερματοφύλακα (με γερές δόσεις υπερβολής), αλλά αυτά έχει η συγκεκριμένη -κατεξοχήν ευάλωτη στην αμφισβήτηση- θέση.

Απολαύστε τα 24 tweets που έκλεψαν την παράσταση με... αποδέκτη τον Κοστάνσο. Ακολουθήστε το Sport24.gr στο Twitter για να μαθαίνετε τις ειδήσεις την ώρα που συμβαίνουν!

Αναλυτικά:

1. @Nio_nios Ο Κοστάντσο έχει κρατήσει αλέκιαστη την εμφάνισή του για 8934768934758973 λεπτά

2. @The_Stranger_gr Σαν στρουμφάκια μοιάζουν οι δικοί μας σήμερα με τα μπλε. Ο Μαρκάνο είναι ο Σκουντούφλης και ο Κοστάντζο ο Κοιμήσης.

3. @Skordoputsoglou Κοσταντζο:Λεγεται ΚΛΕΙΣΤΗ η γωνια για καποιο λογο.

4. @The_Stranger_gr Και φυσικά ο Κοστάντσο το τρώει στην κλειστή του γωνία. Ούτε στην αλάνα.

5. @zymaroulis Πού κλεινω εισιτήριο να πάω μια στο Λονδίνο να τον σπασω στις μπουφλες; ΜΑΛ***, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!

6. @avraamakis Τερματοτυφλακας

7. @sombrerogr Σε αντίθεση με τους γέρους ο Κοστάνζο μόνο από χέσιμο μπορεί να πάει…

8. @MinaBirakou Χαριζονται γλυκυτατα στειρωμενα γατακια. Δωστε σπιτι στους Μαρκανο και Κοσταντζο. Χαδιαρηδες, ηρεμοι, κοιμουνται οπου βρουν.

9. @Eirwn Καλησπέρα σας. Σήμερα στο 2ο μάθημα «Γκολκιπινγκ 1.0″ θα μάθουμε για την κλειστή μας γωνία. Κοσταντσο κάνεις ΠΑΛΙ φασαρία. Πέρνα έξω!

10. @killbill_kovou #monada_metrisis της ακινησίας είναι ο Κοστάντσο

11. @kurosawa7 Ο μύθος λέει πως πριν τον Κοστάντζο δεν είχαν τα τέρματα δίχτυα,τα έβαλαν μετά για να μην κυνηγάνε τη μπάλα συνέχεια # OtiPaeiStoTermaGrafei

12. @Longwagon Ο πανηγυρισμός του Φουστέρ θα έπρεπε να είναι σπριντ και εναέρια κλωτσιά στη μούρη του Κοστάντσο με τις τάπες.

13. @D_A_Chatzi Όταν ήρθε να υπογράψει ο Κοσταντσο στον ολυμπιακό του δώσανε γάντια και νόμιζε ότι θα τον «χώσουν» στην κουζίνα…

14. @eVaN_GiAn Προπονητης δεν είμαι, αλλά αν βγάλει τον Κοστάνζο & βάλει έναν ακόμα στο κέντρο; Έτσι & αλλιως τι είναι τι δεν είναι στο τέρμα 1 & το αυτό

15. @kurosawa7 Ο Κοστάντζο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα πχ μπορούμε να πούμε πως είχε 2 κλασσικές ευκαιρίες για απόκρουση

16. @The_Stranger_gr Κάποτε θα μάθουμε ότι ο «Κονστάντζο» ήταν στην πραγματικότητα Κωνστάντζος, και τον πήρε ο Ολυμπιακός από την Δόξα Κάτω Ραχούλας.

17. @zymaroulis Έπιασε μπάλα. ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΑΛΑ. Please RT.

18. @Nio_nios Αυτή τη στιγμή ο Βαλβέρδε συγκρατεί με νύχια και με δόντια τους άλλους 10 για να μην δείρουν τον Κοστάνζο

19. @avraamakis Κοστ-ράντζο # osfp

20. @Georgetikis Πλέον στη φανέλα νούμερο 1 του θρύλου θα αναγράφεται το όνομα Κοστανζζζζ…

21. @iGogod: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά η εστία του Olympiakos

22. @EvansKrv Οι Άγγλοι δεν θα επιτρέψουν στον Κοστάντσο να ταξιδέψει, αλλά θα τον κρατήσουν για να τον βάλουν μαζί με τις άλλες κλεμμένες Καρυάτιδες

23. @SteliosSmar Σαν να βλέπω τα αυριανά πρωτοσέλιδα «Μεγάλη εμφάνιση! Στάθηκε όρθιος στο Emirates» και φόντο ο Κοστάντζο…

24. @The_Stranger_gr Ο Κοστάντζο απέκρουσε σε τετ α τετ. Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας ο παίκτης της Άρσεναλ, δεν αντέχει να υποστεί την καζούρα των άλλων.

Και το... Tweet της βραδιάς

@AduanZar O Kostantzo φοβαται μην κανει χερι.

*Ευχαριστούμε τον @vmanias για την πολύτιμη συμβολή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ