ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρεμπέ έφερε τον Εντινγκά

Ο Καρεμπέ έφερε τον Εντινγκά
INTIME SPORTS

Μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής ο Ντελβέν Εντινγκά, που όπως πρώτο αποκάλυψε το Sport24.gr θα είναι ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού τη νεα χρονιά. Η Μπαστιά ανακοίνωσε τον Γιαταμπαρέ, που αναμένεται κι αυτός στην Ελλάδα

Ο Ντελβέν Εντινγκά, βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Συνοδευόμενος από τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο Κογκολέζος που όπως πρώτο αποκάλυψε το Sport24 είναι ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, έφτασε χαμογελαστός και αισιόδοξος για την θητεία του στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο Καρεμπέ έφερε τον Εντινγκά
INTIME SPORTS
Ο Καρεμπέ έφερε τον Εντινγκά

Ο Εντινγκά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, που έχει συμφωνήσει με τη Μονακό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων του χρόνου.

Η Μπαστιά ανακοίνωσε τον Γιαταμπαρέ

Η ιστοσελίδα της Μπαστιά, εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαταμπαρέ από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της Μπαστιά στο ταμείο της γαλλικής ομάδας θα μπουν 2.2 εκατομμύρια ευρώ, ως καθαρό ποσό.

Σημειωτέον ότι στη Μπαστιά υπέγραψε την Παρασκευή ο Μίλος Κράσιτς.

Ο Καρεμπέ έφερε τον Εντινγκά

Ο Γιαταμπαρέ ήταν να αγωνιστεί με τη Μπαστιά με την Τουλούζ, αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ανάγκασε τον κόουτς της Μπαστιά, Φεντερίκ Χανς να τον ...αποσύρει, καθώς ο 24χρονος άσος πρέπει να ετοιμάσει κι αυτός τις βαλίτσες του για την Αθήνα.

Νωρίτερα η Equipe είχε γράψει ότι ο Γιαταμπαρέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό

Μέχρι την Κυριακή θα έχει έρθει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ