ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάσι θ' ανοίξει τα χαρτιά του

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η άφιξη των διεθνών στην Αυστρία θα υποχρεώσει τον Μπέσνικ Χάσι να δείξει μέρα με τη μέρα σε ποιους ποντάρει περισσότερο για τα προκριματικά του Champions League και... βλέπουμε. Στους 30 θα ανέβει ο αριθμός των παικτών με την έλευση όσων είχαν μερικές μέρες παραπάνω άδεια.

Από την Παρασκευή (16/6) βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ και η αλήθεια είναι ότι σε τέσσερις μέρες δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την εικόνα που έχει ο Μπέσνικ Χάσι για μερικούς ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι βρίσκονται μόλις 20 παίκτες στην Αυστρία, αυτομάτως ανάγκαζε τον Αλβανό τεχνικό να τους χρησιμοποιεί όλους και να μην βλέπουν κάποιοι τις ασκήσεις τακτικής ή τα διπλάκια έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το είχαμε δει άλλωστε στο παρελθόν με άλλους προπονητές που από την πρώτη κιόλας μέρα έδειχναν τις προθέσεις τους για το ποιους παίκτες υπολογίζουν και ποιους αγνοούν (και επιδεικτικά μάλιστα!).

Ο Χάσι δεν είχε τη δυνατότητα λοιπόν να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός διπλών. Από την Τρίτη (20/6) όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η έλευση εννιά διεθνών και του Ζντιέλαρ θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Θα φανούν οι πρώτες σκέψεις του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού για τους παίκτες που υπολογίζει.

Οι Ανδρούτσος, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Καπίνο, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σιώπης και Ζντιέλαρ ενσωματώνονται στην προετοιμασία. Τις επόμενες μέρες θα μπουν στις προπονήσεις οι Ντα Κόστα, Ελιουνούσι, Ελαμπντελαουί, Μπεν και Ανσαριφάρντ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτομάτως ο αριθμός ανεβαίνει στους 35 συν τον Μποκανί εφόσον όλα πάνε καλά και ανακοινωθεί. Όπως αντιλαμβάνεστε, χωρίς καν να κάνει προσθήκες ο Ολυμπιακός, έχει κάτι παραπάνω από τρεις ενδεκάδες. Οπότε, θα πρέπει να γίνει το ξεσκαρτάρισμα σιγά-σιγά και να αρχίσει ο Χάσι να ενημερώνει τους παίκτες που ανέβηκαν στο Ζέεφελντ, ότι “καλό θα ήταν να συνεχίσετε κάπου αλλού την καριέρα σας”.

Τώρα ουσιαστικά αρχίζει η προετοιμασία. Από την Τρίτη (20/6) θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση γύρω από τους παίκτες που θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός στη “μάχη” των προκριματικών του Champions League.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ Ή ΚΑΣΑΜΙ

Θα μπορούσε να ξεκινήσει από χθες μία συζήτηση από τους παίκτες που υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην συνεχίσουν στους Πειραιώτες.

Για παράδειγμα ο Χάσι έχει ζητήσει την απόκτηση του Οφόε της Λέγκια Βαρσοβίας. Στην κορυφή της λίστας του φυσικά είναι ο Ντεφούρ της Μπέρνλι, αλλά πιο εφικτή περίπτωση είναι ο Οφόε. Όπως και να 'χει, θα προκύψει πολυκοσμία στο “8”. Κατ' επέκταση, είναι δύσκολο να μείνουν τόσο ο Μπουχαλάκης, όσο και ο Κασάμι. Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για αριστερό μπακ. Δεν γίνεται να πάει με Ντε Λα Μπέγια, Κούτρη και άλλον έναν. Για τους στόπερ δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αναφορά. Εκεί γίνεται ο... κακός χαμός.

Εν κατακλείδι, τώρα που θα μπουν οι διεθνείς και αργότερα οι τελευταίοι, ο Χάσι θα έχει ένα σωρό παίκτες στα χέρια του και θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα του ρόστερ!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ