ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάσι κρύβεται, μάλλον με Ομάρ - Φιγκέιρας στα δύο άκρα

CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τίποτα δεν έδειξε στην προπόνηση της Δευτέρας (11/9) ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος πάντως φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον Κούτρη στον πάγκο. Ο "κακός χαμός" με τα χαφ και τον Φορτούνη που φαντάζει το αουτσάιντερ!

Ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε χθες (11/9) να μην αποκαλύψει τις σκέψεις του στους ποδοσφαιριστές. Προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αν και η αλήθεια είναι πώς ορισμένα πράγματα κυκλοφορούσαν ως δεδομένα με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης στο Ρέντη για τον αγώνα με την Σπόρτινγκ (12/9, 21.45).

Όπως για παράδειγμα ότι όλα δείχνουν πώς ο Κούτρης θα παραχωρήσει τη θέση του στον Φιγκέιρας για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ή ότι ο Φορτούνης φαντάζει ως αουτσάιντερ για να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Αντιθέτως, πιθανότερο βλέπουν ένα σχήμα με Σεμπά αριστερό εξτρέμ και Μάριν πίσω από τον Τζούρτζεβιτς. Αυτό σημαίνει ότι στην εξίσωση δεν υπάρχει ούτε ο Ζντιέλαρ, ούτε ο Ανδρούτσος. Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι εκτιμήσεις, καθώς ο Χάσι προτίμησε να μην δείξει το παραμικρό.

Με λίγα λόγια η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με Καπίνο στα γκολπόστ και τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Ρομαό, Ένγκελς και Φιγκέιρας (αριστερά). Στα χαφ οι Ζιλέ - Οφόε, μπροστά τους ο Μάριν, στα δύο "φτερά" οι Καρσελά και Σεμπά, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί εκτός απροόπτου ο Τζούρτζεβιτς.

Την 21μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Χουτεσιώτης, Κούτρης, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Εμενίκε, Πάρντο, Μπεν και Νικολάου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ