ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χάσι δεν έχει αποφασίσει για τους "11" του Βελιγραδίου

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να μην δείξει κάτι ούτε στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα (24/7, 20.00) στη Σερβία. Πολλές οι δοκιμές, αρκετή… ανακατωσούρα στα διπλάκια και μόνο επτά σίγουροι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν.

Ένα είναι το σίγουρο: Ότι ο Χάσι δεν κάνει κάτι επίτηδες. Το γεγονός ότι δεν δείχνει τους "11" που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο Βελιγράδι μέσα από τις προπονήσεις στο Ρέντη, έχει να κάνει με το ότι δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και όχι επειδή θέλει να αποφύγει διάφορες διαρροές ενδεκάδας προς τον Τύπο.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει. Και δεν έχει αποφασίσει για έναν και μόνο λόγο. Επειδή θέλει να περιμένει έως την τελευταία στιγμή να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Βούκοβιτς, Ρέτσος και Εμενίκε. Ναι, είναι στο "κάδρο" και ο Εμενίκε, ο οποίος ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ μέχρι και πριν από την κυριακάτικη προπόνηση, καθώς ο Μπεν φαινόταν να έχει κερδίσει την κούρσα.

Και οι τρεις "παίζουν" για την ενδεκάδα. Όπως "παίζει" και ο Καρσελά με τον Πάρντο, άλλο ένα δίλημμα που απασχολεί τον Χάσι.

Στις δοκιμές λοιπόν που έκανε ο κόουτς των Πειραιωτών έπαιξε με ένα ψηλό σχήμα στο κέντρο της άμυνας (Βούκοβιτς – Σισέ) και με ένα χαμηλό (Ρέτσος – Ρομαό). Αρχικά στην επίθεση είχε τον Εμενίκε και μετά έπαιξε ο Μπεν. Στο δεξί "φτερό" της επίθεσης πέρασε τον Καρσελά και τον αντικατέστησε με τον Πάρντο.

Και μετά πάλι ένα σωρό αλλαγές, πάλι τα φανελάκια πήγαιναν και έρχονταν από παίκτη σε παίκτη…

Ψάχνεται ο Χάσι και αυτό είναι ολοφάνερο ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Ο 46χρονος τεχνικός προσπαθεί να αποφύγει την επιλογή του Ρομαό στα στόπερ. Προτιμάει να τον έχει στα χαφ. Αλλά για να πάρει αυτή την απόφαση θα πρέπει να του δείξουν οι Ρέτσος και Βούκοβιτς ή ακόμα και ο Σισέ ότι είναι σε καλή πνευματική και αγωνιστική κατάσταση. Θα το δείξουν στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει επί σερβικού εδάφους το βράδυ της Δευτέρας (24/7, 20.00). Λίγο δύσκολο φαίνεται…

Οπότε, κάνει κάποιες δοκιμές, προσπαθεί να ταιριάξει κάποια διδυμάκια και λίγο πριν από τη σέντρα θα αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Οι μόνοι σίγουροι είναι επτά. Ο Καπίνο που παρότι ανέβασε πυρετό θα είναι κανονικά στη διάθεση του Χάσι και οι Φιγκέιρας, Ρομαό, Κούτρης, Οφόε, Φορτούνης και Μάριν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ