ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βούκοβιτς το προβάδισμα έναντι του Σιώπη

Ο Βούκοβιτς το προβάδισμα έναντι του Σιώπη

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Ρέντη, αλλά υπάρχει μία αίσθηση ότι στο τέλος θα επιλέξει τον Boύκοβιτς δίπλα στον Ρέτσο και τον Ρομαό στα χαφ στη ρεβάνς με την Παρτιζάν.

Πολύ μπέρδεμα από τον Μπέσνικ Χάσι για ακόμη μία φορά. Βέβαια, άφησε να εννοηθούν κάποια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. Άφησε να εννοηθεί για παράδειγμα ότι ο αποψινός Ολυμπιακός θα είναι πιο… ψηλός σε σχέση με αυτόν του Βελιγραδίου.

Άλλωστε, το ερωτηματικό των τελευταίων ημερών ήταν για το ποιον από τους Βούκοβιτς ή Σιώπη θα επέλεγε για την ενδεκάδα. Αν πιστέψουμε τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, το μυαλό πάει στον Σέρβο στόπερ και όχι στον 23χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος πάντως προπονήθηκε κανονικά το βράδυ της Τρίτης (1/8).

Κανονικό δίτερμα δεν έγινε λοιπόν στην τελευταία προπόνηση. Από κάποιες ασκήσεις στατικών φάσεων ίσως βγαίνει κάποια άκρη για το δίλημμα Βούκοβιτς ή Σιώπης. Για περισσότερη ώρα είχε τον Σέρβο και όχι τον «κοντό».

Οι υπόλοιποι δέκα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για την αποψινή αναμέτρηση με την Παρτιζάν (2/8, 21.45). Ο Καπίνο στα γκολπόστ, ο Φιγκέιρας δεξί μπακ, ο Ρέτσος στόπερ και πιθανότατα ο Βούκοβιτς δίπλα του, ο Κούτρης αριστερό μπακ, οι Οφόε και Ρομαό στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά τους, ο Μάριν αριστερά, ο Καρσελά δεξιά και ο Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ