ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Βίτορ Περέιρα συμφώνησε για δυο χρόνια με την Φενέρμπαχτσε"

"Ο Βίτορ Περέιρα συμφώνησε για δυο χρόνια με την Φενέρμπαχτσε"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας "maisfutebol.iol.pt", ο Βίτορ Περέιρα συμφώνησε για την επόμενη διετία με την Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας "maisfutebol.iol.pt" έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών και στόχος του είναι να οδηγήσει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος (τερμάτισε 2η με τρεις πόντους διαφορά από την Γαλατάσαράι).

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας της Πόλης και μάλιστα οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αφού επήλθε οριστική συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος. Ο Περέιρα είναι "τελειωμένος" από τον Ολυμπιακό εδώ και κάποιες μέρες, κοιτάζοντας πλέον τον διάδοχό του.

Από 'κει και πέρα, το ρεπορτάζ γράφει πως βρίσκεται στην χώρα μας για να λύσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και μετέπειτα να ανακοινωθεί από την Φενέρ. Μάλιστα, εκεί θα βρει δυο συμπατριώτες του, τον Μπρούνο Άλβες και τον Ραούλ Μεϊρέλες.

Μάλιστα, τονίζεται και το γεγονός πως αφήνει την Ελλάδα, έχοντας συμβάλει στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ γίνεται αναφορά στα δυο πρωταθλήματα που πήρε στην Πορτογαλία με την Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ