ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βέλλιος στο πλαίσιο της ελληνοποίησης στον Ολυμπιακό

Ο Βέλλιος στο πλαίσιο της ελληνοποίησης στον Ολυμπιακό

Ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται πάντοτε στα υπόψιν των Πειραιωτών και εντάσσεται στο σχέδιο "ελληνικός κορμός" που θέλουν οι Πειραιώτες να χτίσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα τηλέφωνο φτάνει και περισσεύει για να φύγει από την Αγγλία ο Απόστολος Βέλλιος και να κατέβει στον Πειραιά. O 26χρονος φορ ποτέ δεν έφυγε από τα "ραντάρ" του Ολυμπιακού. Πάντοτε ήταν στο μυαλό των ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ.

Το όνομα του Βέλλιου είχε συζητηθεί πιο έντονα από ποτέ το περασμένο καλοκαίρι. Ας όψεται όμως ο Μπέσνικ Χάσι που ήθελε να κάνει το απόλυτο κουμάντο στις μεταγραφές.

Ακόμα και με τον Ταχτσίδη, είχε αρχικά τις αμφιβολίες του, αλλά μόλις είδε ότι πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή με προϋπηρεσία στην Ιταλία, έκανε την υποχώρηση και τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Ο Βέλλιος λοιπόν εντάσσεται στο σχέδιο "ελληνικός κορμός" που θέλουν οι "ερυθρόλευκοι" να χτίσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη στιγμή που ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Φορτούνη, αλλά και για τις "σειρήνες" από Ιταλία και Αγγλία που ακούγονται στα αυτιά του Κούτρη, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να πάρει στον Πειραιά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε έντονο γαλανόλευκο φόντο.

Ο 26χρονος φορ που έχει φέτος 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ (βασικός μόλις στα 5 εξ αυτών) είχε ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Όμως, αν το πάρει απόφαση ο Ολυμπιακός να τον ντύσει στα κόκκινα, τότε ο Βέλλιος θα μπει στο πρώτο αεροπλάνο με προορισμό το "Ελ. Βενιζέλος".

Γενικότερα δεν είναι εύκολο να βρεθούν καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Βέλλιος όμως, είναι διεθνής, έχει εμπειρία από το εξωτερικό και συν τοις άλλοις θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή επιλογή για να πλαισιώσει στην επίθεση τον Ανσαριφάρντ και τον φορ από το "πάνω ράφι" που θέλει να φέρει ο σύλλογος.

Photo credits: Nottingham Forest FC twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Προφορική συμφωνία Γαλατάσαράι - Ολυμπιακού για Οτζίτζα και Σεμπά"
Σε Ρέντη και Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ