ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Τσάνα είπε όχι στον Ολυμπιακό λόγω Αλβανίας"

"Ο Τσάνα είπε όχι στον Ολυμπιακό λόγω Αλβανίας"

Αλβανική ιστοσελίδα επικαλείται ότι ο 32χρονος αρχηγός της εθνικής Αλβανίας, Λόρικ Τσάνα, αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού, φοβούμενος τον κίνδυνο διαμάχης λόγω της... καταγωγής του.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να του προσέφερε συμβόλαιο εμφανώς ανώτερο οικονομικά της Λάτσιο, μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να πληρούν τις φιλοδοξίες του, αλλά ο Λόρικ Τσάνα αρνήθηκε πρόταση που είχε από την ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με ιστοσελίδα της χώρας του, Αλβανίας.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος και αρχηγός της εθνικής Αλβανίας έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Λάτσιο, ωστόσο δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο Λόρικ Τσάνα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Super Sport, έδειξε τον απόλυτο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, εκτίμησε το ενδιαφέρον εκ μέρους της ελληνικής ομάδας, αλλά δεν ήθελε να βάλει τον εαυτό του σε μία πιθανή δίνη κόντρας Ελλήνων κι Αλβανών οπαδών.

"Ο Λόρικ Τσάνα ήταν ξεκάθαρος στην απόφασή του και γνώρισε ότι η σχέση του με τους Έλληνες οπαδούς δεν θα ήταν χωρίς προβλήματα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Λόρικ Τσάνα ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Σεν-Ζερμέν και το 2005 μετακόμισε στη Μασσαλία, για τη Μαρσέιγ. Το 2009 πήγε στο Νησί για την Σάντερλαντ, και μετά από ένα χρόνο έγινε κάτοικος Πόλης, φορώντας τη φανέλα της Γαλατάσαράι. Από το 2011 είναι κάτοικος Ρώμης, έχοντας 4 γκολ σε 82 συμμετοχές με τη φανέλα της Λάτσιο. Ο 32χρονος μέσος είναι αρχηγός της εθνικής Αλβανίας, έχοντας 1 γκολ σε 84 συμμετοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ