ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο τραυματισμός του Πάρντο και η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πάρντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα ήταν βασικός στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (22/4, 19.00). Ποια η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς.

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (19/4) ο Φελίπε Πάρντο και η συμμετοχή του στο ματς της Ριζούπολη (22/4, 19.00) μόνο σίγουρη δεν είναι. Όπως και να ‘χει, πάντως δεν προοριζόταν για βασικός.

Ο Χρήστος Κόντης φαίνεται να έχει δώσει ένα προβάδισμα στους Μιραλάς και Μάριν για τα δύο «φτερά» της επίθεσης. Οπότε, σαν να λύνει κατά κάποιο τρόπο τα… χέρια του υπηρεσιακού τεχνικού και ταυτόχρονα να ανοίγει και ο δρόμος του Μάριου Βρουσάι να ξαναβρεθεί στη 18άδα.

Το ζήτημα πάντως δεν είναι αν θα προλάβει ή όχι το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η άποψη που έχει σχηματίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Κολομβιανό εξτρέμ, τον οποίο τον γνωρίζει από την θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Πάρντο. Ούτως ή άλλως δεν ήταν με το μέρος του, πριν καν αναλάβει ο Πέδρο Μαρτίνς την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2019 και υπάρχει μία άποψη εντός Ρέντη ότι ο Πάρντο έχει κάνει τον κύκλο του στην ομάδα και πώς τα «φτερά» της επίθεσης χρειάζονται ανανέωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν δεν δείχνει να είναι αντίθετος στην πώληση του Κολομβιανού. Προς αυτή την κατεύθυνση φέρεται να κινούνται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, στο να παραχωρηθεί το καλοκαίρι φέρνοντας βεβαίως μία πρόταση.

Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή τη φορά θα έρθει μία προσφορά που θα ικανοποιήσει τους «ερυθρόλευκους». Όχι σαν την προσφορά από την Κίνα που «έσκασε» τέλη Φεβρουαρίου και δεν τη συζήτησε καν ο Ολυμπιακός γιατί θεώρησε ότι οι Ασιάτες ήθελαν ουσιαστικά να πάρουν τσάμπα τον παίκτη…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ