ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο τίμιος Ντοσεβί και τα ερωτηματικά με Μήτρογλου

Ο τίμιος Ντοσεβί και τα ερωτηματικά με Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Ντοσεβί έκανε... το γύρο του κόσμου για να προλάβει να βρεθεί στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Τι συμβαίνει με τον Κώστα Μήτρογλου, που μένει ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο Μαυρίκιος είναι ένα εξωτικό νησί με 160 χιλιόμετρα δαντελένιας ακτογραμμής στη νοτιοανατολική Αφρική, πιο πέρα και από τη Μαδαγασκάρη, αλλά για να πας χρειάζεσαι περίπου 30 ώρες με το αεροπλάνο. Κούραση έ; Οπωσδήποτε, αλλά για τον Ματ Nτοσεβί δεν ισχύουν αυτά, αφού βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, παρότι είχε ρεπό.

Ο Ντοσεβί λοιπόν ήταν το Σάββατο στον αγώνα Μαυρίκιος - Τόγκο και μπορούσε να έρθει με το πάσο του την Τρίτη ή να αποφύγει την προπόνηση της Δευτέρας που ήταν προγραμματισμένη το απόγευμα. Ο διεθνής εξτρέμ όμως βρήκε πτήσεις από το Μαυρίκιο και με ενδιάμεσους σταθμούς, έφτασε στην Αθήνα στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας και από το "Ελ Βενιζέλος" πήγε κατευθείαν στο Ρέντη και προπονήθηκε. Η άφιξη και η προπόνησή του ήταν θέμα συζήτησης στο προπονητικό κέντρο, καθώς όπως προαναφέραμε θα μπορούσε να πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί και να συναντήσει τον Βίτορ Περέιρα την Τρίτη.

Ο Ντοσεβί ήταν τόσο καιρό μεταξύ Γαλλίας και Τόγκο, η κλήση δεν ήρθε ποτέ από τους "τρικολόρ" και τελικά προτίμησε την ομάδα της Αφρικής, απ' όπου και κατάγεται, παρότι έχει γαλλικό διαβατήριο. Ήταν μάλιστα στην αποστολή σε 4 ματς και έχει εδώ και ένα χρόνο μια επίσημη συμμετοχή. Από εκεί και πέρα απόντες ήταν όλοι οι διεθνείς, Έλληνες και ξένοι, και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τους έχει εκτός απροόπτου στη διάθεσή του την Τρίτη.

Τα νέα πάντως για τον Κώστα Μήτρογλου δεν είναι ευχάριστα, αφού δεν πήγε στην Ουγγαρία για να αποθεραπευθεί, όπως όμως όλα δείχνουν δεν θα παίξει κόντρα στα Γιάννινα. Δύσκολα θα προλάβει και το ματς Κυπέλλου την Μεγάλη Τετάρτη με τον Απόλλωνα και ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα, με ένα μικρό διάλειμμα στοναγώνα με την Κέρκυρα(αγωνίσθηκε 30 λεπτά) ξεπερνάει τον ένα μήνα, καθώς η τελευταία συμμετοχή του ήταν στον αγώνα με την Ντνίπρο στις 28 Φεβρουαρίου.

Κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον διεθνή φορ, την εποχή που συζητείται έστω και φιλολογικά προς το παρόν η επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μόλις λήξει ο δανεισμός του από τη Φούλαμ. Το θέλει ο ίδιος, το επιθυμεί η αγγλική ομάδα για να γλυτώσει το βαρύ συμβόλαιό του και το ποσό που χρωστάει στον Ολυμπιακό, όλοι όμως λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη στάση του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ