ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τάσος Αυλωνίτης υποκλίνεται στον Φουστέρ

Ο Τάσος Αυλωνίτης υποκλίνεται στον Φουστέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Αυλωνίτης μοιράστηκε ένα άρθρο που κυκλοφορεί για τον Νταβίδ Φουστέρ στα social media, για να δηλώσει τον σεβασμό του στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Δείτε αναλυτικά.

Μπορεί να βρίσκεται στην Αυστρία για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς, ωστόσο ο Τάσος Αυλωνίτης έχει το μυαλό του και στην ομάδα στην οποία ανήκει, τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα κατέκτησαν μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή τον Νταβίδ Φουστέρ, με τον νεαρό αμυντικό να υποκλίνεται στον αρχηγό της ομάδας.

Ο Τάσος Αυλωνίτης διάβασε το άρθρο για τον Φουστέρ που έγραψε ο Red Duckling μετά τον αγώνα με τη Βέροια και το μοιράστηκε γράφωντας: "Κλεβω" αυτο το αρθρο για εναν λογο...για τον Αρχηγο! Respect με ολη την σημασια της λεξης. D.F #19

Το άρθρο που άρεσε στον παίκτη της Στουρμ Γκρατς ανέφερε αναλυτικά:

"Αυτός ο τύπος έρχεται να μας θυμίσει, κάθε φορά που τον βάζουν να παίξει, τι σημαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τι σημαίνει να παίζεις γι' αυτήν την ομάδα, να νιώθεις χαρά,τιμή, υπερηφάνεια και ευθύνη που φοράς την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αυτός που όταν χωρίς καμία λογική τον άφησαν απ' έξω και από το Europa League, βγήκε άμεσα στο facebook να στηρίξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Χωρίς γκρίνια, χωρίς εσωστρέφεια, χωρίς τίποτα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Αυτός ο τύπος βάζει πάνω απ' όλα και όλους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

Ας με συγχωρέσει όμως που μόνο για σήμερα θα τον βάλω πάνω από την ομάδα που αγαπάμε. Ας με συγχωρέσει που σήμερα χάρηκα λίγο παραπάνω που αυτός ως αρχηγός άνοιξε τον δρόμο για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ας με συγχωρέσει που δεν ανεβάζω σήμερα το σήμα του Ολυμπιακού ή μια ομαδική φωτογραφία, αλλά μόνο τον ίδιο να πανηγυρίζει το πρώτο γκολ, φιλώντας τον δαφνοστεφανωμένο.

Σήμερα Φουστεράκο, κατέκτησες το 6ο σου πρωτάθλημα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και θα είμαι στη φιέστα να σε δω να σηκώνεις για πρώτη φορά πρώτος εσύ την κούπα, ως πρώτος αρχηγός της ομάδας που τιμάς κάθε μα κάθε δευτερόλεπτο που αγωνίζεσαι με αυτήν.

Είσαι παράδειγμα για το πώς πρέπει να αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όλοι μας. Είτε είμαστε διοίκηση, προπονητές, παίκτες, είτε είμαστε οι φίλαθλοί του.

Gracias David!"

Δείτε το ποστάρισμα του Αυλωνίτη αλλά και αυτό για τον Φουστέρ που έχει ξεπεράσει τα 7.800 likes. Διαδικτυακή υπόκλιση για τον Ισπανό!

"Κλεβω" αυτο το αρθρο για εναν λογο...για τον Αρχηγο! Respect με ολη την σημασια της λεξης. D.F #19

Posted by Tasos Avlonitis on Sunday, 28 February 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ