ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Στίλερ σφυρίζει στο Τορίνο

Referee Tobias Stieler gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in the SGL Arena in Augsburg, Germany, on Saturday, Dec. 13, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader)
Referee Tobias Stieler gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Augsburg and FC Bayern Munich in the SGL Arena in Augsburg, Germany, on Saturday, Dec. 13, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό στο Τορίνο, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα το Τορίνο θα ταξιδέψει την Τρίτη (26/9) η αποστολή του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/9, 21:45) με την Γιουβέντους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση "Juventus Stadium" και αυτή είναι η δεύτερη φορά που σφυρίζει ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Το πρώτο ήταν την περσινή σεζόν, στο 4-1 υπέρ των Πειραιωτών στο Φάληρο κόντρα στην Αστάνα, για τους ομίλους του Europa League.

Ο 36χρονος Στίλερ έχει διευθύνει συνολικά 361 παιχνίδια στην καριέρα του, βγάζοντας 1143 κίτρινες κάρτες και 54 κόκκινες από το τσεπάκι του.

Εδώ και πέντε χρόνια διευθύνει αγώνες της Bundesliga, ενώ από το 2014 σφυρίζει φιλικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων και αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο διαιτητής και οι βοηθοί του στην αναμέτρηση της Τετάρτης (27/9):

Διαιτητής: Tobias Stieler (GER)

Βοηθοί: Mike Pickel (GER), Jan Seidel (GER)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Marco Fritz (GER), Harm Osmers (GER)

Τέταρτος διαιτητής: Christian Gittelmann (GER)

Photo credits: (AP Photo/Matthias Schrader)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεάλι: "Η Γιουβέντους δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό"
Σοβαρές πιθανότητες για Λεμονή στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ