ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σεμπά μπορεί να φύγει στις... 28 Φεβρουαρίου!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο "περίμενε" είναι ο Σεμπά για την πρόταση που αναμένεται να "σκάσει" σύντομα από την Κίνα. Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος που οι Ασιάτες μπορεί να καθυστερήσουν να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Ο Σεμπά ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα τον δούμε ως το τέλος της σεζόν αγωνιζόμενο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, δεν φαίνεται ότι υπάρχει και ιδιαίτερη "κάψα" στο Λιμάνι να τον κρατήσουν, αν και εφόσον έρθει μία πρόταση που θα συμφέρει όλες τις πλευρές. Δεν έχει γυρίσει καλά από την αρθροσκόπηση που έκανε στο γόνατό του στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Βραζιλιάνος ακόμα ψάχνει τα πατήματά του, ενώ παρουσίασε και συμπτώματα περίεργα, συμπτώματα που δεν τα είχε ξαναεμφανίσει στο παρελθόν.

Ο Σεμπά που ήταν ο ορισμός του επαγγελματία, σηκώθηκε και έφυγε στο ημίχρονο του ματς με την Γιουβέντους χωρίς άδεια, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με πρόστιμο και... αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τον Λεμονή.

Για τον Σεμπά λοιπόν υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την Κίνα. Απλώς, η πρόταση ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε κάτι που έχει τη σημασία του.

Η αγορά της Κίνας ανοίγει σε μία εβδομάδα. Το θέμα είναι όμως ότι το "παράθυρο" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην χώρα που κάνουν πλέον καριέρα οι Περέιρα και Μπέντο, κλείνει στις... 28 Φεβρουαρίου.

Οπότε, μην αποκλείσετε να "σκάσει" η πρόταση γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου. Θυμάστε πότε έγινε η ιστορία με τον Μπράουν Ιντέγιε; Στις 22 Φεβρουαρίου οριστικοποιήθηκε το "deal" με την Τιανγίν.

Στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν ότι περιμένουν να έρθει η πρόταση από την Κίνα, καθώς έχει φτάσει στα αφτιά τους η σχετική πληροφορία. Αν είναι κιόλας κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ όπως διέρρευσε αρχικά, τότε ο Βραζιλιάνος θα φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, απαιτείται σε αυτή την περίπτωση υπομονή. Ο Πορτογάλος ατζέντης Κάρλος Γκονσάλβες που φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχει κάνει τις κινήσεις του.

Θέλει όμως λίγο χρόνο ακόμα για να πειστούν οι Κινέζοι να δώσουν αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη που στον α’ γύρο είχε μία κακή παρουσία (σ.σ. δεν ήταν σαν τον Ιντέγιε που τον παρακολουθούσαν ενάμισι χρόνο και οι αριθμοί του ήταν εντυπωσιακοί για τα δεδομένα των Κινέζων) και μία αρθροσκόπηση...

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ