ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ρόλος του Μάριν "φτιάχνει" την ενδεκάδα

CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Σπόρτινγκ και ο Μπέσνικ Χάσι έχει καταλήξει στις περισσότερες επιλογές του για τις θέσεις της ενδεκάδας.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/9) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (12/9, 21.45). Ο Μπέσνικ Χάσι δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη σε ό,τι έχει να κάνει με τους αποκλεισμούς από την αποστολή.

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και τώρα, πήρε 21 ποδοσφαιριστές και τρεις εξ αυτών θα τους "κόψει" λίγο πριν από τη σέντρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, όλα είναι ανοικτά. Ο Φιγκέιρας έχει σοβαρές πιθανότητες να περάσει αριστερά αντί του Κούτρη, ενώ μένει να φανεί τι θα κάνει ο Χάσι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Φορτούνης και Μάριν δεν θα παίξουν μαζί και θα επιλεχθεί ένας εκ των δύο, με τον Γερμανό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το θέμα είναι σε ποια θέση θα παίξει.

Αν περάσει ως "δεκάρι", τότε ο Σεμπά θα βρεθεί στο ένα "φτερό" της επίθεσης. Αν περάσει στα πλάγια, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τριάδα στα χαφ τους Ζιλέ, Ζντιέλαρ και Οφόε, με τον τελευταίο σε ρόλο "δεκαριού".

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Καπίνο στο τέρμα, Ελαμπντελαουί δεξιά και Φιγκέιρας αριστερά στην άμυνα, τους Ρομαό και Ένχελς στόπερ, τους Ζιλέ – Οφόε στα χαφ και ερωτηματικό αποτελεί ο τρίτος της παρέας (Μάριν ή Ζντιέλαρ). Στο ένα "φτερό" θα βρεθεί ο Καρσελά, στο άλλο θα είναι ο Μάριν ή ο Σεμπά και στην κορυφή ο Τζούρτζεβιτς φαντάζει φαβορί.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με 21 παίκτες η αποστολή ενόψει Σπόρτινγκ
Έτοιμη η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την πρεμιέρα
Ζόρζε Ζεζούς: "Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη δημιουργικότητα και φαντασία"
Χάσι: "Δεν είναι τελικός με τη Σπόρτινγκ"
"Φωτιά" στις αντεπιθέσεις η Σπόρτινγκ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ