ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ρανγκέλοφ του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό"

"Ο Ρανγκέλοφ του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό"

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, ο 18χρονος Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, ανήκοντας στον Ερυθρό Αστέρα (VIDEO).

Γεννημένος το 1997, ήδη θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην Σερβία και πως έχει πολύ μέλλον, αρκεί να δουλευτεί σωστά και να συνεχίσει να εξελίσσει το -δεδομένα πλούσιο- ταλέντο του. Ο 18χρονος εξτρέμ, Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας "πιάνει λιμάνι" για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ήδη πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Πέρυσι, έπαιξε στους Νέους του Ερυθρού Αστέρα, φέτος στόχευε πως θα αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα, αλλά υπήρξε αλλαγή δεδομένων, συνεχίζοντας στους νταμπλούχους Ελλάδας, όπως τουλάχιστον τονίζουν στην πατρίδα του. Οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Σάσα Ζντίελαρ αγωνίζονται ήδη στον Ολυμπιακό, που πάει για... τριπλέτα από τους "ερυθρόλευκους" και ομογάλακτους της Σερβίας. Είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ