ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Κασάμι στην Ίντερ"

"Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Κασάμι στην Ίντερ"
INTIME SPORTS

Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και μεταξύ άλλων πρότεινε τον διεθνή Ελβετό μέσο στους "νερατζούρι".

Στη... γύρα έχει βγάλει τον Παϊτίμ Κασάμι ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, τουλάχιστον με βάση όσα αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα. Ο ατζέντης του διεθνούς Ελβετού μέσου του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ, θέλοντας να κάνει συζητήσεις με τους "νερατζούρι" για πελάτες του και ένας εξ αυτών ήταν και ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το ραντεβού έγινε με τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο και εκεί πρότεινε τον Κασάμι και τον Σέρχιο Ρομέρο, τον τερματοφύλακα της Σαμπντόρια, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντί-Χαντάνοβιτς. Άλλωστε, ο Σλοβένος γκολκίπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κασάμι έχει ακουστεί πολλάκις και για την Φιορεντίνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γειτόνων θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο μετά την εμπειρία που έχει αποκομίσει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ