ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Προτό πλήρωσε για να πάει στον Ολυμπιακό

Ο Προτό πλήρωσε για να πάει στον Ολυμπιακό
Προτό INTIME SPORTS

Ο Σίλβιο Προτό έδωσε συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού σε βελγικό μέσο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και για το ότι έπρεπε να πληρώσει για να φύγει από την Οστάνδη.

Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, παραχώρησε συνέντευξη στο βελγικό "DH.de" και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη μετεγγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον πρωταθλητή.

"Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ, Μότζι Μπαγιάτ.

Τότε, ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά, με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν 'καυτός' για να έρθω", ανέφερε αρχικά ο Προτό για να το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο 34χρονος γκολκίπερ, όχι μόνο αναγκάστηκε να πιέσει την Οστάνδη, αλλά πλήρωσε και ο ίδιος για να τον αφήσει να μετακομίσει στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, τόνισε για τον τρόπο που έγινε το deal:

"Όταν μετακόμισα πέρυσι στην Οστάνδη, ο τότε ατζέντης μου, Ζακ Λιχστάιν, μου είπε ότι η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο, αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία για μένα. Και ο Ολυμπιακός φυσικά είναι για έναν παίκτη πλέον στα 34.

Έτσι πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού ήρθα και ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Αλλά ζήτησαν 1.500.000 ευρώ για την μετεγγραφή.

Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και έβαλα τα μισά εγώ, τα υπόλοιπα η ομάδα και ο Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του".

Τέλος, τόνισε πως η πρώην ομάδα του δεν τον σεβάστηκε: "Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε. Εγώ τους είπα ότι ήμουν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και πως θα έπρεπε να ψάξουν άλλον τερματοφύλακα".

Σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Προτό έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας (4/9) στο "Ελ. Βενιζέλος, μαζί με τρεις τεράστιες βαλίτσες. Στη συνέχεια πήρε ταξί, το οποίο τον πήγε στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει και ο συμπατριώτης του, Γκιγιόμ Ζιλέ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ