ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O πορτογαλικός Τύπος για την απόλυση του Μπέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πορτογαλικός Τύπος προσπαθεί να βρει την αιτία της απομάκρυνσης του Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Δείτε τι γράφει η "Record" για Τσόρι, Καμπιάσο και Μάριν.

Κεντρικό θέμα σε σύσσωμο τον πορτογαλικό Τύπο είναι η είδηση της απομάκρυνσης του Πάουλο Μπέντο από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Οι συμπατριώτες του Ίβηρα τεχνικού επιχειρούν να βρουν τους λόγους του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η "Record" εντοπίζει την αιτία στην επιβολή ονομάτων, όπως οι Μάριν, Καμπιάσο και Τσόρι, στην ομάδα από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, ενώ η "O Jogo" διαπιστώνει ότι ο Μπέντο έχει απολυθεί δύο φορές (από Κρουζέιρο και Ολυμπιακό) σε διάστημα μικρότερο των δέκα μηνών.

Record: "Έφυγε για παρεμβάσεις της διοίκησης"

Η "Record" στην είδηση της απομάκρυνσης του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επικαλείται πρωινό της ρεπορτάζ, στο οποίο καταγράφει τους λόγους του "διαζυγίου".

"Πίσω από την απομάκρυνση του Μπέντο είναι οι συνεχείς παρεμβάσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού στη διαχείριση της ομάδας. Οι πιο παλιοί ποδοσφαιριστές και με το περισσότερο βάρος στο κλαμπ όπως οι Μάρκο Μάριν, Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες ήταν επιβολή της διοίκησης. Ταυτόχρονα, η πολιτική των μεταγραφών έπληξε τη δουλειά του Μπέντο. Ο τεχνικός είχε υποδείξει να μην μεταγραφούν οι δύο παίκτες. Ο αρχηγός, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, και ο δεξιός μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και οι δύο έφυγαν. Πέρα από τα καλά αποτελέσματα έβαλε νεαρούς παίκτες ως βασικούς. Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος και Νικολάου είναι μερικά παραδείγματα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

O Jogo: "Δύο απολύσεις σε λιγότερο από δέκα μήνες"

Η "O Jogo" δεν είναι και τόσο φιλική προς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας. "Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιστάθηκε στα άσχημα αποτελέσματα σε Κρουζέιρο και Ολυμπιακό. Δύσκολο διάστημα για τον Πάουλο Μπέντο. Δύο απολύσεις σε λιγότερο από δέκα μήνες".

Κεντρικό θέμα και στις άλλες δύο αθλητικές ιστοσελίδας της χώρας της Ιβηρικής είναι η απομάκρυνση του Μπέντο από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Τόσο η "A bola" όσο και η "Maisfutebol" καταγράφουν την είδηση του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να σχολιάζουν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ