ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πολύπλευρος ρόλος του Καμπιάσο

Ο πολύπλευρος ρόλος του Καμπιάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Νέων με τον ΠΑΟΚ παρακολούθησε μαζί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Όχι όμως και ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που προτίμησε να αξιοποιήσει διαφορετικά αυτό το 45λεπτο.

Το μεσημέρι της Κυριακής (23/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη διεξήχθη η αναμέτρηση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κερκίδα του προπονητικού κέντρου. Από απλούς φίλους των Πειραιωτών, μέχρι τους Αντώνη Νικοπολίδη (προπονητής της εθνικής Ελπίδων), Κυριάκο Καραταΐδη, Γιάννη Γκούμα (προπονητής εθνικής Νέων), Κριστιάν Καρεμπέ (Σύμβουλος στρατηγικής της Διοίκησης), Φρανσουά Μοδέστο (Αθλητικός Διευθυντής), Σωκράτη Κοψαχείλη (στο τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών), Ανδρέα Νινιάδη, όπως φυσικά και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης (Διευθυντής Ακαδημίας) αλλά και γνωστοί μάνατζερ παικτών.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε σύσσωμη η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Μπέντο με τους ποδοσφαιριστές του είδαν όλοι μαζί το πρώτο ημίχρονο, πίσω από τη μια εστία και στην ανάπαυλα αναχώρησαν προκειμένου να ξεκουραστούν ενόψει της αναμέτρησης με τον "Δικέφαλο" το βράδυ (20:30).

Ο πολύπλευρος ρόλος του Καμπιάσο

Ο Καμπιάσο εξηγούσε στον Ρέτσο τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθεί ή γενικά να λειτουργήσει όταν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος αυτός ποδοσφαιριστής με τις τεράστιες παραστάσεις θα μπορούσε κάλλιστα να κάτσει αραχτός στη σκιά και να δει το παιχνίδι.

Επέλεξε όμως να φάει τον ήλιο κατακούτελα στην προσπάθεια του να δώσει παραδείγματα και συμβουλές σε έναν νεαρό συμπαίκτη του, που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Ρέτσος άκουγε προσεκτικά και ρωτούσε με τη σειρά του τον Καμπιάσο για κάθε απορία που είχε.

Ο πολύπλευρος ρόλος του Καμπιάσο

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο άξονας, η "αχίλλειος πτέρνα" και ο παράγοντας Αρετόπουλος
Με οδηγό την "τριάρα" στην ΑΕΚ!
Τι (δεν) λένε οι αριθμοί ενόψει ΠΑΟΚ
Άσεμνη χειρονομία του Γκαρσία στο ματς των Νέων
Με Ανδρούτσο και Ξενιτίδη ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ