ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πάουλο... Λεμονής και ο Παναγιώτης... Νικολάου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το έχει πάρει απόφαση ο Τάκης Λεμονής να στηρίξει μέχρι εκεί που δεν πάει τον Δημήτρη Νικολάου και να συνεχίσει να του δίνει φανέλα βασικού.

Μπορεί να το έχει βάλει και στοίχημα ο Λεμονής. Ποιος ξέρει; Μπορεί να... ζήλεψε λίγη από τη δόξα της ιστορίας Μπέντο – Ρέτσου. Χαριτολογώντας το λέμε αυτό, μιας και ο Λεμονής έχει εντυπωσιαστεί με τα χαρακτηριστικά του Νικολάου και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα τον στηρίξει μέχρι εκεί που δεν πάει!

Το γεγονός ότι έχει παίξει με τον Λεμονή σε τέσσερα ματς βασικός, προφανώς και σημαίνει κάτι. Βρέθηκε στο αρχικό σχήμα – προς έκπληξη όλων – στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Έπαιξε μαζί με τον Σισέ στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (18/10) έζησε το όνειρό του και πάτησε το χορτάρι του Καμπ Νόου.

Ο Νικολάου είναι ο “επόμενος Ρέτσος” του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Λεμονή. Όπως ο Πάουλο Μπέντο εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια πέρσι τον Αύγουστο τον Παναγιώτη Ρέτσο και φτάσαμε στο σημείο στα τελειώματα του καλοκαιριού να συζητάμε για το φοβερό "deal" των “ερυθρολεύκων” με την Λεβερκούζεν, το ίδιο συμβαίνει τώρα και με τον Λεμονή.

ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Ένα από τα βασικά στοιχεία που έχει ξεχωρίσει ο Λεμονής στον Νικολάου, πέρα από το ταλέντο του, είναι το αγωνιστικό του θράσος! Όταν του ζητήθηκε να παίξει βασικός με την Γιουβέντους, μπήκε μέσα χωρίς να είναι το σορτσάκι του... λερωμένο από τα αποδυτήρια.

Μπήκε λοιπόν μέσα και άρχισε να παίζει ως ίσος προν ίσον τον Μάτζουκιτς. Το ίδιο συνέβη και στο Καμπ Νου. Μη νομίζετε ότι δεν άρεσε στον Λεμονή η κίνηση του Νικολάου να κάνει τάκλιν στον Μέσι, άσχετα αν από αυτή τη φάση έγινε το 2-0 της Μπαρτσελόνα.

Σίγουρα δεν συμφώνησε με την απόφαση του Νικολάου να δώσει ουσιαστικά... πέναλτι στον Μέσι, αλλά του άρεσε που δεν μάσησε από το όνομα του Αργεντινού και τον σώριασε στο έδαφος.

Ο νεαρός στόπερ έχει μία νοοτροπία λες και παίζει χρόνια στον Ολυμπιακό, κάτι που είχε και ο Ρέτσος από την πρώτη στιγμή.

Λάθη θα κάνει και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Θυμάστε τι λέγαμε πέρσι για τον Ρέτσο, όταν ο Παντελής Καπετάνος σε ένα ματς Ολυμπιακός – Βέροια τον είχε πιάσει... κορόιδο στη φάση του γκολ της ομάδας της Ημαθίας; Θέλει τον χρόνο του και ο Νικολάου, απαιτείται υπομονή και κυρίως στήριξη. Μία στήριξη που αποδεδειγμένα με τον Λεμονή θα την έχει.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ