ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ορισμός του "τελικού" για Ολυμπιακό στο Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Ρέντη έχουν συνειδητοποιήσει ότι κόντρα στον Ατρόμητο δεν χωράει άλλη γκέλα. Πάντως, τα προβλήματα για το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού δεν παύουν να υπάρχουν.

Ανασύνταξη εδώ και τώρα! Αυτό είναι το σύνθημα στο Ρέντη. Ανασύνταξη για τους δέκα "τελικούς" που ακολουθούν. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν στην ανατροπή παρά το γεγονός ότι παρατηρούν πώς υπάρχουν προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι των "ερυθρολεύκων".

Την Κυριακή (11/02, 19:30) οι "ερυθρόλευκοι" πηγαίνουν στο Περιστέρι με στόχο να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Εύκολο δεν θα είναι, καθώς απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα που έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" της και επίσης μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια έχει επτά γκολ λιγότερα παθητικό από τον Ολυμπιακό! Πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται πολύ στην ανασταλτική της λειτουργία.

Το επιτελείο του Όακαρ Γκαρθία έκανε πολλές προσπάθειες τις τελευταίες δύο μέρες για να βγάλει από το μυαλό των παικτών τα όσα έγιναν στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν τη βραδιά του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον "Δικέφαλο".

"Τελικός" λοιπόν είναι το ματς του Περιστερίου, καθώς αυτόν τον χαρακτηρισμό έδωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι των Πειραιωτών με πρώτους-πρώτους τους προπονητές.

ΜΕ ΘΑΥΜΑ Ο ΣΙΣΕ, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΧΕΛΣ – ΜΠΟΤΙΑ

Εκτιμήσεις για ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν, καθώς ως είθισται το νέο τεχνικό τιμ αποφεύγει συστηματικά τις δοκιμές στα διπλάκια ή στις ασκήσεις τακτικής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ένχελς και Μποτία θα γυρίσουν στην αποστολή. Το πρόβλημα ουσιαστικά ήταν του Βέλγου, ο οποίος είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις πριν από τη ρεβάνς. Προπονήθηκε τελικά κανονικά και είναι πλέον στο χέρι των προπονητών για το αν θα ξεκινήσει ή όχι.

Αντιθέτως, τα μηνύματα για τον Σισέ δεν είναι και τόσο αισιόδοξα, καθώς ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στα πλευρά και οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει. Το πιθανότερο είναι να παρακολουθήσει το ματς από την τηλεόραση.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ

Κάθε αγωνιστική ξεκινάει μία ολόκληρη συζήτηση για το αν πρέπει να πάρει ανάσες ο Λεονάρντο Κούτρης ή όχι. Και πάντοτε αυτή η συζήτηση καταλήγει στο συμπέρασμα "γιατί να μην πάρει ευκαιρία ο Χατζισαφί;".

Μέχρι στιγμής το προπονητικό επιτελείο δεν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιρανό. Την ίδια στιγμή ο Κούτρης φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει μείνει από... καύσιμα εδώ και πολύ καιρό.

Αυτή τη φορά πράγματι, είναι πιο κοντά από ποτέ το ντεμπούτο του Χατζισαφί στο πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα. Εκτός πια κι αν στη συζήτηση που θα έχουν το τεχνικό τιμ με τον Κούτρη, βγει πάλι το συμπέρασμα ότι ο 23χρονος μπακ έχει τη δύναμη να βγάλει άλλο ένα 90λεπτο. Όπως το βγάλει, τέλος πάντων...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ