ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ζητά 9-10 εκ. ευρώ για τον Μαζουακού"

"Ο Ολυμπιακός ζητά 9-10 εκ. ευρώ για τον Μαζουακού"
Μαζουακού INTIME SPORTS

Ο εκ των εκπροσώπων του Αρτούρ Μαζουακού, Φραντσέσκο Λιντζέντι, ανέφερε στην ιστοσελίδα "FantaGazzetta" το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον παίκτη και ποιες προτάσεις έχει απορρίψει.

Η μεγαλύτερη πρόταση που έχει γίνει για τον Αρτούρ Μαζουακού, είναι αυτή της Τζένοα και φτάνει το ποσό των 8 εκ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να την έχει απορρίψει, ενώ έχει πει "όχι" και στη Ρόμα. Ο Φραντσέσκο Λιντζέντι, εκ των εκπροσώπων του "ερυθρόλευκου" μπακ-χαφ, μίλησε στην ιστοσελίδα "FantaGazzetta" και ανέφερε το ποσό που αξιώνει για τον πελάτη του η ομάδα του Πειραιά, αλλά και ότι δύο κορυφαίες ομάδες από Ισπανία και Αγγλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

" Η Ρόμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη, διότι έχει το προφίλ που τους αρέσει πολύ. Η πρόταση είναι πραγματική και συγκεκριμένη, φτάνει περίπου στα 6 εκ. ευρώ συν επιπλέον μπόνους. Ο Ολυμπιακός αρνείται και ζητά 9 με 10 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μαζουακού δεν είναι καινούργιο. Πριν να προχωρήσουν όμως σε μία επίσημη πρόταση θα πρέπει να διώξουν κάποιον από τους αριστερούς μπακ.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ατλέτικο Μαδρίτης και Αρσεναλ, ενώ η Τζένοα έχει υποβάλει την υψηλότερη προσφορά, περίπου 8 εκ. ευρώ με ανταλλάγματα. Ο Μαζουακού περιμένει να ξεμπλοκάρουν ορισμένες άλλες περιπτώσεις", ανέφερε για τον 22χρονο άσο του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ