ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός θέλει 12.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς"

"Ο Ολυμπιακός θέλει 12.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την "El Desmarque" η Βαλένθια έχει στο στόχαστρό της τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν τον παραχωρεί με ποσό μικρότερο των 12.000.000 ευρώ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πιτάρτς, βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει από κοντά τον 25χρονο διεθνή Σέρβο αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στην αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, "El Desmarque", ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό των 12.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η "El Desmarque" επικαλείται για το ρεπορτάζ της όσον αφορά στην τιμή πώλησης του Σέρβου μέσου πηγές από τον Ολυμπιακό. Αλλά, δεν ήταν μόνον εκπρόσωπος της Βαλένθια που βρέθηκε στο Φάληρο την Πέμπτη. Άνθρωποι άλλων δύο ισπανικών ομάδων, τα ονόματα των οποίων δεν αποκαλύπτονται, διαπιστεύθηκαν για τον ίδιο λόγο, για να παρακολουθήσουν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να αγωνίζεται απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ