ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στο Χάρβαρντ

Ο Ολυμπιακός στο Χάρβαρντ

Ο Ολυμπιακός περνάει τον Ατλαντικό και συνδιοργανώνει ποδοσφαιρικό σεμινάριο με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Βοστώνης. Διαβάστε τις λεπτομέρειες, όπως τις έκανε γνωστές η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Με τον τίτλο “Soccer as a Global Phenomenon” (Το Ποδόσφαιρο ως Παγκόσμιο Φαινόμενο), ο Ολυμπιακός, το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Βοστώνης και το Weatherhead Center for International Affairs, συνδιοργανώνουν ένα απολύτως… ποδοσφαιρικό συνέδριο!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ο Θρύλος, εκπρόσωπος -με κάθε τρόπο- του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο εξωτερικό, περνά εκ νέου τον Ατλαντικό και μαζί με το παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, καταπιάνονται με την παγκοσμιοποίηση, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη: Το ποδόσφαιρο!

Εκπρόσωποι του Θρύλου θα δώσουν για τρεις ημέρες το παρών στη Βοστώνη, όπου βρίσκεται το Χάρβαρντ και θα συμβάλουν στην διοργάνωση του σπουδαίου αυτού σεμιναρίου, με παρουσιάσεις και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται γύρω από την εξάπλωση του αθλήματος, τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τους ανθρώπους και την κοινωνία και κατά τη διάρκειά του (από τις 14 μέχρι τις 16 Απριλίου) θα γίνουν πολλές διαλέξεις, παρουσιάσεις, ομιλίες και συζητήσεις, γύρω από τον «βασιλιά των σπορ».

Ο Ολυμπιακός κρατά πάντα ψηλά την ποδοσφαιρική σημαία της χώρας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο κορυφαίο επίπεδο και όχι μόνο ευρωπαϊκό. Το Χάρβαρντ, ένας παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικός οργανισμός των ΗΠΑ, υποδέχεται τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναπτύσσει την συζήτηση, γύρω από την παγκόσμια επιρροή του ποδοσφαίρου στη ζωή συνολικά, ως ένα τεράστιο δίκτυο συνεργασιών, διεθνών σχέσεων, επαγγελματικών και διαπροσωπικών".

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να μελετήσετε όλες τις πτυχές του σεμιναρίου “Soccer as a Global Phenomenon” και να λάβετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις «εργασίες» του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ