ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός προσφέρει Καραμάνο για τον Μαρτίνς"

"Ο Ολυμπιακός προσφέρει Καραμάνο για τον Μαρτίνς"

Σύμφωνα με την "A Bola", ο Ολυμπιακός προσφέρει τον Τάσο Καραμάνο στην Γκιμαράες προκειμένου να πείσει την πορτογαλική ομάδα να κάνει πίσω στις απαιτήσεις της και να υπάρξει λύση στο θέμα της ρήτρας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό και το έχει καταστήσει σαφές. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός που θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Από την άλλη, ο χρόνος πιέζει και ο Πορτογάλος κόουτς δεσμεύεται με τη Γκιμαράες και υπάρχει μια ρήτρα που προς το παρόν δεν του επιτρέπει να απεμπλακεί από την ομάδα του και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει η "A Bola", ο Ολυμπιακός έριξε στο τραπέζι τον Τάσο Καραμάνο, προκειμένου να πειστεί η Γκιμαράες και να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση, αφήνοντας τον Μαρτίνς να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην χώρα μας και τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ο Καραμάνος έπαιξε φέτος δανεικός στη Φεϊρένσε και σε 32 εμφανίσεις σημείωσε έξι τέρματα. Τον γνωρίζουν στην Πορτογαλία και για το λόγο αυτό ο Ολυμπιακός προσφέρει στην Γκιμαράες τον 26χρονο Έλληνα στράικερ. Μένει να δούμε αν θα κάνει πίσω και θα υπάρξει deal.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ