ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός μιλάει με ΠΑΣ για τον Κούτρη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας παίκτης που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν και υπάρχουν επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον παίκτη. Θέλουν Τσιμίκα οι Ηπειρώτες.

Ασχέτως κατάληξης της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στο Λιμάνι βρίσκονται ήδη σε διαδικασία κινήσεων που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί πρωτίστως, με τον Ρεμί Γκαρντ να φαντάζει ως φαβορί, ενώ υπάρχει η πρόθεση να πάει η ομάδα στο Ζέεφελντ για την καλοκαιρινή προετοιμασία έχοντας ολοκληρώσει τις περισσότερες μεταγραφικές της κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που δεδομένα απασχολούν τον Ολυμπιακό στο κομμάτι της ενίσχυσης είναι αυτή του αριστερού μπακ. Σίγουρα με έναν, ενδεχομένως και με δύο παίκτες, ανάλογα και με την εισήγηση του νέου τεχνικού.

Στο Λιμάνι, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, κοιτάζουν περιπτώσεις και εντός συνόρων - ήδη θεωρούνται κλεισμένοι οι Σιώπης και Ρισβάνης από τον Πανιώνιο. Ένας τρίτος παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό από την εγχώρια αγορά είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης. Υπήρχε στα ραντάρ των Πειραιωτών ο Ελληνοβραζιλιάνος από το διάστημα (2012) που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και μέχρι τον Γενάρη του 2016, όταν και μετακόμισε στον ΠΑΣ.

Με την ομάδα των Ιωαννίνων, ο 22χρονος (23/7/1995) full back έχει πραγματοποιήσει συνολικά 33 εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με 1 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ιωάννινα, Ολυμπιακός και ΠΑΣ βρίσκονται σε συζητήσεις για την μεταγραφή του παίκτη. Τον Γενάρη οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά, ωστόσο το deal δεν είχε ολοκληρωθεί, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, η ομάδα της Ηπείρου ανάμεσα στα ανταλλάγματα θέλει και τον Κώστα Τσιμίκα, τον αριστερό μπακ - χαφ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Έσμπιεργκ της Δανίας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Κούτρης την εποχή που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη (39 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε για το "τριφύλλι". Μετά την απόσυρση του Εργοτέλη από την Football League και τον υποβιβασμό του στην Γ' Εθνική, ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστεροπόδαρος full back κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη έπαιξε κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ειδικά σε σύστημα με τρεις στόπερ, ο Κούτρης έπαιζε όλη την αριστερή πλευρά. Είναι ταχύς ποδοσφαιριστής, με καλή τεχνική κατάρτιση και επιθετικό ένστικτο, απόρροια της βραζιλιάνικης καταγωγής του. Αν και εφόσον ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτηση του, μένει να φανεί αν ο παίκτης προορίζεται για μέλος του ρόστερ της σεζόν 2017 - 2018.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ