ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός κινείται για το αστέρι της ΤΣΣΚΑ"

"Ο Ολυμπιακός κινείται για το αστέρι της ΤΣΣΚΑ"

Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Προς Σίβασπορ ο Εμενίκε. (VIDEO)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είχε τονίσει πριν μερικές ημέρες πως οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν για τον χειμώνα και πως στόχος είναι να δοθούν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Όσκαρ Γκαρθία, όταν μίλησε τις προάλλες στην κάμερα της NOVA για το ρόστερ και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης.

Από 'κει και πέρα όμως, αυτό δεν σημαίνει πως τα σενάρια σταματούν ή πως οι Πειραιώτες δεν θα έκαναν... εξαίρεση, αν υπήρχε κάποια καλή περίπτωση που δεν θα έπρεπε να χαθεί. Οι Βούλγαροι, λοιπόν, μπλέκουν τον Ολυμπιακό με ένα από τα κορυφαία νέα αστέρια της χώρας, τον 22χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για το 2017, είναι κοντά στο 1.80μ. ύψος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια άνεση και φέτος μετράει σε 20 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 8 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του και έχει βάλει 21 γκολ, ενώ είναι ήδη μια φορά διεθνής με την Ανδρών.

"Άνθρωποι των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος τον έχουν παρακολουθήσει και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στην διάρκεια της περιόδου", τονίζει το ρεπορτάζ του "topsport.bg" για τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίτεξ Λόβετς και το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στην ΤΣΣΚΑ έναντι 300.000 ευρώ.

Ο παίκτης είναι στο στόχαστρο και της Λέγκια Βαρσοβίας, η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ, όμως υπάρχει ανοδική τάση, όσο συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σόφιας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΜΕΝΙΚΕ

Εξάλλου, στη Σίβασπορ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Εμάνουελ Εμενίκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Τουρκία και Ισπανία. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον ξεφορτωθεί, ο ίδιος έχει ψαχτεί για να επιστρέψει στη γειτονική χώρα, αλλά ως τώρα δεν είχε βρει ομάδα που μπορεί να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του.

Όμως, φαίνεται πως θα βρεθεί άκρη, αφού η Σίβασπορ αναμένεται να παραχωρήσει τον Αρούνα Κονέ στη Λεβάντε και θα προχωρήσει στην απόκτηση του Εμενίκε, ώστε να αναπληρώσει το κενό που θα υπάρξει στην επιθετική γραμμή. Όπως και να 'χει, υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του Αφρικανού φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Φενέρ, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ