ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Ιντέγε: "Nα πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Ιντέγε: "Nα πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο Μπράουν Ιντέγε υπέγραψε στον Ολυμπιακό και η ΠΑΕ μέσω facebook γνωστοποίησε φωτογραφία με τον Νιγηριανό επιθετικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. "Να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ", είπε.

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος (10/10/1988) διεθνής Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των ερυθρολεύκων.

Η πειραϊκή ΠΑΕ τον καλωσόρισε, με τον παίκτη να πηγαίνει στα γραφεία του συλλόγου υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, φορώντας με χαρά το μπλουζάκι της νέας του ομάδας. Να τονίσουμε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν τον Αφρικανό στράικερ με κανονική μεταγραφή (και όχι με δανεισμό), το κόστος της οποίας υπερβαίνει τα 5.000.000 ευρώ. Ακολούθως έκανε και δηλώσεις.

Ιντέγε: "Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας"

Ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος είναι από την Δευτέρα παίκτης του Ολυμπιακού, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τα χρώματα της ομάδας στο Olympiacos TV. Ο Νιγηριανός φορ τόνισε πως ήρθε στους νταμπλούχους Ελλάδος για να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Ο Ιντέγε ευχήθηκε να πετύχει πολλά γκολ και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα πολλά μηνύματα που έχει δεχθεί!

Αρχικά, τόνισε: "Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα", στην συνέχεια είπε:

"Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!"

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: "Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας".

Μπράουν Ιντέγε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Brown Ideye, welcome to Olympiacos! #olympiacos #ideye #welcome @ideyebrown

Posted by Olympiacos FC on Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ