ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Λεονάρντο και τον Τζούρτζεβιτς"

"Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Λεονάρντο και τον Τζούρτζεβιτς"

Ο Γενικός Διευθυντής της Παρτίζαν, Μίλος Βαζούρα αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει τους Λεονάρντο και Ούρος Τζούρτζεβιτς με στόχο να αποδυναμώσει την ομάδα του.

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Μίλος Βαζούρα. Ο γενικός διευθυντής της προσεχούς αντιπάλου, του Ολυμπιακού, Παρτίζαν, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή την απόκτηση του Σεϊντουμπά Σουμά.

Για την απόκτηση του επιθετικού από τη Γουϊνέα τόνισε: "Καταρρίψαμε το ρεκόρ του συλλόγου. Ο Σουμά είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Τις τελευταίες δύο ημέρες έπρεπε να δώσουμε περισσότερα χρήματα γιατί και άλλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για εκείνον ανάμεσα σε αυτές και ο Ερυθρός Αστέρας. Μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε κατά 30% περισσότερα χρήματα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας από αυτά που δίναμε εμείς, όμως ο ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι ήθελε να έρθει σε εμάς και έτσι έγινε"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League. Ο Μίλος Βαζούρα έκανε λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για δύο παίκτες της Παρτίζαν στην προσπάθεια τους να αποδυναμώσουν την ομάδα του Βελιγραδίου! "Εκείνοι είναι το φαβορί, αλλά η Παρτίζαν δεν παραδίδεται γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Καθόμουν μαζί με τον διευθυντή διεθνών σχέσεών τους και είδα ότι ούτε εκείνος ήταν χαρούμενος που θα παίξουν μαζί μας.

Γνωρίζουν καλά την Παρτίζαν. Ήθελαν να πάρουν από εμάς τον Λεονάρντο και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ξέρουν ότι η ομάδα είναι ενωμένη, έχει έναν καινούργιο προπονητή και έχουμε προχωρήσει σε μεταγραφές. Το σημαντικότερο είναι οι οπαδοί μας να στηρίξουν τους παίκτες μας" τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της Παρτίζαν.

Οι δύο παίκτες στους οποίους αναφέρθηκε ο Βαζούρα είναι δύο από τους καλύτερους της ομάδας του. Ο Λεονάρντο είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βραζιλία, ενώ ο Τζούρτζεβιτς είναι 23χρονος Σέρβος φορ. Έκαστος πέτυχε από 24 γκολ στην περυσινή περίοδο και οι δυο τους σκόραραν από ένα γκολ στο πρώτο ματς Παρτίζαν - Μπουντούτσνοστ 2-0, στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Photo credit: Partizan

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ