ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός για Τζέραρντ

Ο Ολυμπιακός για Τζέραρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα στον Στίβεν Τζέραρντ, με αφορμή την αποχώρηση του θρυλικού Άγγλου μέσου από την ενεργό δράση.

Έναν ιδιαίτερο δεσμό έχουν εδώ και λίγα χρόνια Ολυμπιακός και Στίβεν Τζέραρντ. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν παίξει στο Anfield με την Λίβερπουλ για το "Steven Gerrard Testimonial" και αντιμετώπισαν εκ νέου τους "κόκκινους" και τον αρχηγό τους έναν χρόνο αργότερα στις ΗΠΑ.

"Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα.

Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση", είχε δηλώσει τότε ο Στίβεν Τζέραρντ και με αφορμή την αποχώρηση του τεράστιου Άγγλου μέσου από την ενεργό δράση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα.

Οι Πειραιώτες πόσταραν στο facebook μια φωτογραφία του Στίβεν Τζέραρντ, τη στιγμή που παραλαμβάνει μια τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Έχεις κι εσύ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, Στίβεν Τζέραρντ", ήταν το σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία και με αυτό τον τρόπο οι "ερυθρόλευκοι" θέλησαν να αποδώσουν τα σέβη τους σε μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου την τελευταία 15ετία.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντομίνγκες: "Δεν έχω άλλη επιλογή..."
Ο Τσόρι ήταν το πρόβλημα;
Στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής ο Φορτούνης!
Μπέντο: "Πάντα επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση"
Αποθέωση για Ντομίνγκες απ' τους φίλους του Ολυμπιακού!
Στους "32" του Europa League o Ολυμπιακός, 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις
Τι συνέβη στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ