ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει για τον Μιραλάς"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βελγική ιστοσελίδα αναφέρεται στο μέλλον του Κέβιν Μιραλάς και τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στο λιμάνι για τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, όμως η παρουσία του στο χορτάρι δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Βέλγος δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά (1 γκολ σε 12 εμφανίσεις) και ως εκ τούτου οι διοικούντες καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον του.

Αν βέβαια δεν τις έχουν πάρει ήδη, αφού βελγική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν προτίθενται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από την Έβερτον, που φτάνει τα 6.000.000 ευρώ. Ο ίδιος έχει διαμηνύσει πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, όμως ίσως αυτό να μην φτάνει για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Βέβαια, η "voetbalbelgie.be" επικαλείται και τον ελληνικό Τύπο, τονίζοντας παράλληλα πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι στα ραντάρ της Σταντάρ Λιέγης, η οποία θέλει να κινηθεί δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι και να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα σεζόν.

Όπως και να 'χει, περιμένουμε να δούμε τις τελικές αποφάσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, η οποία κάνει το ξεσκαρτάρισμά της. Οι περισσότεροι γνωρίζουν το μέλλον τους, κάποιοι είναι ήδη εκτός ομάδας και το καλοκαίρι προμηνύεται συναρπαστικό στο κομμάτι των προσθαφαιρέσεων, ενώ υπάρχει και το θέμα του προπονητή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι προ των πυλών.

Ο Μιραλάς θέλει να μείνει, κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει μια ακόμη ευκαιρία, όμως οι χαμηλές του πτήσεις και το μεγάλο κόστος αποτελούν τροχοπέδη στο να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά και θα φανεί αν μπορεί να σώσει την παρτίδα ή θα τελειώσει πρόωρα το δεύτερο πέρασμά του από την χώρα μας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ