ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για Μίτροβιτς"

Newcastle United's Aleksandar Mitrovic scores his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and West Ham United at Saint Jamess Park Stadium, Newcastle, England, Saturday, Aug, 26, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United's Aleksandar Mitrovic scores his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and West Ham United at Saint Jamess Park Stadium, Newcastle, England, Saturday, Aug, 26, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σερβία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και ετοιμάζει πρόταση για να τον φέρει στον Πειραιά.

Το μέλλον του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στη Νιούκαστλ είναι δυσοίωνο και πολλά γράφονται για το μέλλον του. Στη σεναριολογία εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σερβία ετοιμάζει πρόταση για να τον φέρει στην χώρα μας.

Το "sportske.net" αναφέρει πως "όπως μαθαίνουμε, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση. Οι Πειραιώτες θα προσαπαθήσει να φέρει τον Μίτροβιτς, όπως και τον Ερνάνες, τον άλλοτε άσο της Ίντερ και της Γιουβέντους.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι μεν πρώτη, αλλά με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει την κυριαρχία των προηγούμενων ετών.

Εξαιτίας αυτού, ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλει να ενισχύσει την ομάδα με τον Μίτροβιτς στην κορυφή της επίθεσης και αυτό θα βοηθούσε την προσπάθειά του.

Τα ελληνικά media υποστηρίζουν πως η προσφορά έχει ήδη φύγει και έχει σταλθεί στη Βόρεια Αγγλία. Για την ώρα, οι Έλληνες είναι οι μόνοι που έχουν σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση του Μίτροβιτς ως πρώτη επιλογή".

Αυτό αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, το οποίο βάζει στην... εξίσωση και τον προπονητή της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει τονίσει πως αν δεν έρθει κανένας στην ομάδα, δεν θα φύγει και κάποιος. Πάντως, εξετάζει περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, αφού ο Μίτροβιτς δεν είναι στις βασικές επιλογές του. Φέτος, στο αγγλικό πρωτάθλημα μετράει έξι συμμετοχές και ένα γκολ σε 152 λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ