ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Λουίζ Κάρλος"

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Λουίζ Κάρλος"

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της Μπράγκα, Λουίζ Κάρλος, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Για Τσίβας και Πουλίδο γράφουν στο Μεξικό.

Νωρίς-νωρίς έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ήδη στην Πορτογαλία η εφημερίδα " Record" αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λουίζ Κάρλος της Μπράγκα.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι πάντως εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό ελέω... Μάρκο Σίλβα. Σημείωναν μάλισταότι για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ ελκυστική η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά!

Επανέρχεται η Τσίβας για Πουλίδο;

Η μεξικανική αγορά έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα της στον Ολυμπιακό. Ο Χάρα με το που έμεινε ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους", έχει αφήσει το στίγμα του στην Πατσούκα.

Ο δε Μπενίτες έχει κάνει θραύση με τα χρώματα της Κρουζ Αζούλ, αναγκάζοντας την ομάδα του να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη (12/4) επανήλθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Τσίβας για τον Πουλίδο. Για την ακρίβεια έγραφαν στο Μεξικό ότι το ενδιαφέρον δεν έχει ατονίσει. Ένα ενδιαφέρον που κρατάει από τον Ιανουάριο.

Απλώς, στην προκειμένη περίπτωση θεωρούν ότι η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί ο Μάρκο Σίλβα πλέον τον υπολογίζει κανονικότατα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ