ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός απέρριψε 2,9 εκατ. ευρώ της Φενέρ για Ντουρμάζ"

"Ο Ολυμπιακός απέρριψε 2,9 εκατ. ευρώ της Φενέρ για Ντουρμάζ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με το σουηδικό Τύπο, ο Ολυμπιακός απέρριψε προσφορά της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ύψους 2.900.000 ευρώ. Χαρούμενος στον Ολυμπιακό, δηλώνει ο Σουηδός.

Η σουηδική εφημερίδα, "Αftonbladet", αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι οι "ερυθρόλευκοι" απέρριψαν πρότασης ύψους 28.000.000 σουηδικών κορονών (2.940.000 ευρώ με την μετατροπή) της Φενέρμπαχτσε για τον 26χρονο διεθνή Σουηδό εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο ίδιος ο Σουηδός, μιλώντας στην "Αftonbladet", τόνισε ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση από το χειμώνα και με την έλευση του Μάρκο Σίλβα, στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Επίσης, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" του διαμήνυσαν ότι θέλουν να επενδύσουν πάνω του.

"Νιώθω, αληθινά καλά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι υπήρχε προσφορά, και ήταν από μεγάλες ομάδες. Ακούγεται κολακευτικό, αλλά παίζω ήδη σε μία μεγάλη ομάδα και τώρα έχω ξεκινήσει παίζοντας στα πρώτα δύο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επενδύσει πάνω μου. Ήταν διαφορετικά, το χειμώνα. Τότε, ήμουν έτοιμος να φύγω. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες ενδιαφερόμενες, αλλά αποδέχομαι ότι ο Ολυμπιακός λέει όχι. Μου αρέσει εδώ", υποστήριξε ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Η "Αftonbladet" μίλησε και με τον μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος παραδέχθηκε το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον πελάτη του αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες: "Δεν θέλω να πω για ομάδες αλλά, ναι έγινε, ο Ολυμπιακός είπε όχι"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ