ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Οφόε "έβγαλε" Σλάβια Πράγας

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οφόε EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε πραγματοποίησε τη δική του κλήρωση μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League και "έβγαλε" Σλάβια Πράγας.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στα playoffs του Champions League, μετά το 2-2 με την Παρτίζαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", και ο Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε μιλά στη Nova για το ματς με τους Σέρβους, αλλά και για αυτά που θα ακολουθήσουν για τους Πειραιώτες.

Ενώ μιλάει, οι δημοσιογράφοι της Nova του ζητούν να τραβήξει ένα χαρτάκι, για να "βγάλει" τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, σε μια εικονική κλήρωση. Ανάμεσα σε Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Αστάνα (Καζακστάν), Ριέκα (Κροατία), Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ο Βέλγος τράβηξε την τελευταία!

Μάλιστα ρωτήθηκε αν έχει πάει ποτέ στην Τσεχία, απάντησε "όχι" και ότι θα ήταν ωραίο για τον ίδιο να έρθει αυτή η στιγμή τώρα...

Επιπροσθέτως σχολίασε:

-Για το πώς έζησε το παιχνίδι:

Είναι αλήθεια και ξέραμε ότι η Παρτιζάν είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και περιμέναμε πως το σημερινό παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Μας το είχε τονίσει ο προπονητής, πως παρόλο ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, σήμερα τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς και αποδείχθηκε πως έχει δίκιο. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για το ματς της επόμενης φάσης σε δύο εβδομάδες. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πράγματα, γιατί είναι αλήθεια πως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

-Για το ποια ομάδα προτιμάει στα πλέι οφ:

Όχι δεν προτιμώ κάποια ομάδα. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Με όποια ομάδα και αν κληρωθούμε, το σίγουρο είναι ότι τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Δεν θα είναι εύκολο να προκριθούμε στους ομίλους του UEFA Champions League και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι, 2-2 με Παρτίζαν ο Ολυμπιακός
Χάσι: "Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Κούτρης: "Κρατάμε την πρόκριση"
Ρέτσος: "Όταν έρθει η στιγμή για μεταγραφή, θα το μάθω κι εγώ"
Τζούκιτς: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα σε σύνολο 180 λεπτών"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ