ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντοσεβί τραγουδάει Οικονομόπουλο!

Ο Ντοσεβί τραγουδάει Οικονομόπουλο!
INTIME SPORTS

Επιστρέφοντας σπίτι από την προπόνηση, ο Ματιέ Ντοσεβί είχε κέφια και ανέβασε βίντεο στο instagram τραγουδώντας Νίκο Οικονομόπουλο!

"Ήλιος, χαρά και Νίκος Οικονομόπουλος! Ααα... τίποτα καλύτερο από ένα καλό ελληνικό τραγούδι, στον δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι, μετά την προπόνηση", ήταν μήνυμα που συνόδευε το βίντεο που ανέβασε ο Ντοσεβί στο instagram με hashtag "goodmood", τραγουδώντας Οικονομόπουλο!

Ο Τογκολέζος εξτρέμ του Ολυμπιακού προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του το πρωί του Σαββάτου (21/3) και εν συνεχεία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/3, 17:15) με την Κέρκυρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Εμφανώς ευδιάθετος οδηγώντας το αυτοκίνητο του με προορισμό το σπίτι του, αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο ψιθυρίζοντας στίχους από γνωστή επιτυχία του λαϊκού αοιδού Νίκου Οικονόμοπουλου και να το ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Sun, happiness and Νικος οικονομοπογλος! Ahah....nothing better than a good greek song, on my way back home, after training....#goodmood

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης matthieudossevi (@matthieudossevi) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ