ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μοίρασε αυτόγραφα και έκανε απονομές στα παιδιά της Σχολής στην Βάρη, ενώ οι δύο γιοι του πήραν τα διπλώματα τους υπό το βλέμμα του περήφανου πατέρα τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μια υπέροχη χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη. Τα παιδιά της Σχολής διέπρεψαν στα γήπεδα της Αττικής κατακτώντας πολλές κούπες ενώ δούλεψαν πολύ στις προπονήσεις και ανέβηκαν επίπεδο!

Η Διεύθυνση της Σχολής, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης εντυπωσιακή τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις της με καλεσμένο τον Τσόρι Ντομίνγκες.

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει εμπιστευτεί τα δυο από τα τρία παιδιά του στην Σχολή μας για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και με την ιδιότητα του πατέρα έδωσε το παρών στην τελετή λήξης και φυσικά αποθεώθηκε!

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης

Οι δυο γιοι του, ο Bautista και ο Agustin,πήραν τα διπλώματα τους και φωτογραφήθηκαν με τον περήφανο μπαμπά τους. Ο άσος του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε θερμά από τους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και γονείς, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και έκανε και απονομές!

Τα παιδιά της Βάρης μαζί με τους προπονητές τους και τον Υπεύθυνο της Σχολής κ. Γιώργο Αγγελάκηέδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά!"

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης

Φινάλε με οικογενειακή γιορτή

Φιλικά παιχνίδια για τους γονείς της Κ12-13 και Κ8-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και απονομές διπλωμάτων στους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε η αυλαία της σεζόν για τα συγκεκριμένα τμήματα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Σε άκρως οικογενειακό κλίμα... έπεσε την Πέμπτηη αυλαία της σεζόν για τα παιδιά των ομάδων Κ8, Κ9, Κ12,Κ13 της Ακαδημίαςτου Ολυμπιακού. Τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους είχαν προσκαλέσει στο γήπεδο τους μπαμπάδες τους για να παίξουν μεταξύ τους αλλά και μαζί τους ποδόσφαιρο και τις μαμάδες τους για να... φτιάξουν εξέδρα.

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης
INTIME SPORTS

Οι "μάχες" ανάμεσα στους μπαμπάδες της Κ-8 και της Κ-9 και της Κ-12 και της Κ-13 έκοβαν την ανάσα ενώ... απόλαυση για τους θεατές ήταν το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κ-8 και της Κ-9 με τους μπαμπάδες τους.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές που πέρασαν μια υπέροχη χρονιά στον Ολυμπιακόαποχαιρέτησαν τους προπονητές τους Τάσο Πάντο και Γιάννη Σχοιναράκη και ως... δώρο παρέλαβαν από εκείνους τα διπλώματα της Ακαδημίας για την "φοίτηση" τους".

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης
INTIME SPORTS

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Σχολής Θεσσαλονίκης στο Ρέντη

Δυο ημέρες στοΑθλητικό Κέντρο Ρέντη πέρασαν τα παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης. Η γνωριμία τους με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τα φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Δυο υπέροχες ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακούστο Ρέντη πέρασαν τα παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης. Οι ομάδες Κ-11 και Κ-9 της Σχολής μας ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνακαι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Προπονητικό Κέντρο αλλά και να γνωρίζουν και να συνομιλήσουν με τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γρηγόρη Γεωργάτο.

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης
INTIME SPORTS

Τα παιδιά της Σχολήςπαρακολούθησαν το φιλικό των προπονητών της Ακαδημίας με τις Σχολές και στη συνέχεια εισήλθαν στο γήπεδο για να ζητήσουν να φωτογραφηθούν με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης
INTIME SPORTS

Την επόμενη ημέρα οι ποδοσφαιριστές της Σχολής μας μαζί με τους προπονητές επέστρεψαν στο Ρέντη για να δώσουν φιλικά παιχνίδια στο γήπεδο που κάνει προπόνηση η πρώτη ομάδα με την Κ-9 και την Κ-11 της Ακαδημίας μας".

O Ντομίνγκες στην Σχολή Βάρης
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ