ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντε Λα Μπέγια και η πίεση στον Μαζουακού

Ο Ντε Λα Μπέγια και η πίεση στον Μαζουακού

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο Μαζουακού θα φύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν έχει φτάσει πρόταση για τον Γάλλο που να ικανοποιεί τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός “γκαζώνει” για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός αριστερού μπακ. Όλα δείχνουν ότι και οι δύο θα βρίσκονται την επόμενη εβδομάδα στο Βέλγιο για να ξεκινήσουν προετοιμασία με τη νέα τους ομάδα.

Κι αν για τον τερματοφύλακα, ο Γκουαϊτα της Χετάφε “παίζει” μαζί με άλλους δύο-τρεις, για τον αριστερό μπακ φαίνεται ότι έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα ο Ντε Λα Μπέγια.

Ο Καταλανός άσος της Ρεάλ Σοθιεδάδ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και μάλιστα οι πληροφορίες στην Ισπανία αναφέρουν ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Πάντως, σαν να δείχνει ο Ολυμπιακός ότι ψάχνει και κάτι άλλο στην αγορά, κάτι καλύτερο από τον Ντε Λα Μπέγια.

Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως είναι το γεγονός ότι ο νέος αριστερός μπακ που αναμένεται να πιάσει λιμάνι τις επόμενες μέρες, δεν θα πιάσει επειδή φεύγει ο Μαζουακού. Ακόμα δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον Γάλλο που να ικανοποιεί τους Πειραιώτες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στο Βέλγιο τρεις αριστερούς μπακ. Τον Μαζουακού, τον Τσιμίκα και λογικά τον Ντε Λα Μπέγια, εκτός κι αν προκύψει κάποιο άλλο όνομα στην πορεία. Ένας από τους λόγους που θέλουν οι “ερυθρόλευκοι” να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, είναι για να πιεστεί λίγο και ο Μαζουακού. Να του δείξει δηλαδή ο Βίκτορ ότι δεν θα έχει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Βέβαια, αύριο-μεθαύριο μπορεί να “σκάσει” μία πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό και ο Γάλλος να ετοιμάσει τελικά βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Προς το παρόν όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Αν δεν ικανοποιηθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας από τις προτάσεις που θα έρθουν για τον Μαζουακού, τότε ο Αρτούρ θα παραμείνει και τη φετινή σεζόν στο λιμάνι. Κια φυσικά από πίσω του θα έχει δύο ποδοσφαιριστές (τον νέο παίκτη και τον Τσιμίκα) που θα τον “τσιγκλάνε” και θα του υπενθυμίζουν ότι δεν θα κοιμάται ήσυχος, νομίζοντας ότι θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ