ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντα Κόστα και όλη η αλήθεια για την... αριστερή πλατφόρμα!

Ο Ντα Κόστα και όλη η αλήθεια για την... αριστερή πλατφόρμα!

Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία τη μεταγραφή του Πορτογαλομαροκινού στόπερ της Σίβασπορ, Μανουέλ Ντα Κόστα, στον Ολυμπιακό. Τι ακριβώς συμβαίνει με Μας, Κάσκο και... Μαζουακού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μανουέλ Ντα Κόστα της Σίβασπορ στον Ολυμπιακό! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι Τούρκοι που δίνουν συνέχεια στο ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού του Μόντε Κάρλο που έκανε λόγο την Πέμπτη (13/8) για συμφωνία!

Μάλιστα, σημειώνουν ότι ο παίκτης που κάνει σαν τρελός για να πιάσει λιμάνι, περιμένει στο ακουστικό του ένα τηλέφωνο και μία ειδοποίηση από την Σίβασπορ, έτσι ώστε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα!

Τι συμβαίνει με τον Πορτογαλομαροκινό στόπερ; Ξεκινάμε από τα... εύκολα! Ο Ολυμπιακός κλασικά δεν λέει το παραμικρό. Καμία κουβέντα, καμία επιβεβαίωση, αλλά και καμία διάψευση. Τι λένε στην γειτονική χώρα; Ότι η Σίβασπορ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” για να πιάσει λιμάνι ο Ντα Κόστα.

Ένας Ντα Κόστα που αν έρθει στην χώρα μας, δεν θα έρθει φυσικά με την ταμπέλα του “βράχου” που κυνηγούν οι Πειραιώτες. Άλλωστε, όπως διαβάσατε πρώτοι στο Sport24.gr, άλλος είναι ο παίκτης που έχουν “σημαδέψει” στον Πειραιά: Ο Λουσιάνο Λόλο της Ρασίνγκ Κλουμπ. Αντιθέτως, ο Ντα Κόστα θα αποτελέσει τον “συμπληρωματικό ή δεύτερο στόπερ” που διαβάζατε τόσο καιρό από το Sport24.gr.

Όσο για τον Λόλο; Υπάρχουν κάποια θεματάκια που χρήζουν διερεύνησης. Όντως είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός τον έχει “σταμπάρει” για τα καλά, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην Αργεντινή. Όμως, ακούγεται έντονα ότι και η Ρασίνγκ Κλουμπ, παρότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, δεν “πεθαίνει” κιόλας να τον πουλήσει τώρα!

Πιστεύουν οι άνθρωποί της ότι στο τέλος θα τον “ψήσουν” να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Συν τοις άλλοις ακούγονται και διάφορα υπερβολικά ποσά για το πόσο κοστολογείται ο Λόλο, ένας ποδοσφαιριστής που να υπενθυμίσουμεότισε τέσσερις μήνες θα μείνει ελεύθερος. Δεν είναι της παρούσης να τα αναφέρουμε.Το τι ακριβώς ισχύει θα διαλευκανθεί τις επόμενες μέρες. Η φημολογία έχει φουντώσει για τα καλά πάντως...

Πάμε τώρα και στα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες με τους... αντι-Μαζουακού. Πρώτα απ' όλα, ο Γάλλος ακόμα είναι στο Ρέντη. Δεν έχει φύγει από τον Πειραιά. Πολλά ακούμε, πολλά διαβάζουμε στην Ιταλία, αλλά ακόμα τίποτα. Ούτε η Γιουβέντους, ούτε η Ρόμα, ούτε η Ίντερ έχουν κάνει κάποια σοβαρή επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα όμως, επειδή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Μαζουακού πολύ δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα, οι άνθρωποι των νταμπλούχων έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του και να καλύψουν γρήγορα το κενό που θα αφήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν θα τρέχουν τελευταία στιγμή.

Τα δύο ονόματα που βγήκαν από την Αργεντινή, ο Μας της Σαν Λορέντζο και ο Κάσκο της Νιούελς, δεν αποτελούν προϊόν της “φαντασίας” των ντόπιων δημοσιογράφων. Είναι δύο περιπτώσεις που πράγματι έχουν υπόψη τους στο λιμάνι. Μέχρι εκεί όμως... Στην Αργεντινή γράφουν για προτάσεις κοντά στα 3 εκατομμύρια έκαστος. Στο λιμάνι κρατούν την στάση που κρατούσαν όλο το καλοκαίρι σε περίοδο διαπραγματεύσεων.

Δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Αφήστε που πάγια τακτική τους είναι να μην μιλούν και για ποσά. Για ένα πράγμα όμως να είστε σίγουροι. Ότι τόσο ο Μας, όσο και ο Κάσκο θα “παίξουν” δυνατά για τον Ολυμπιακό όταν καταφθάσει η περιβόητη πρόταση για τον Μαζουακού που θα ικανοποιήσει τους Πειραιώτες. Ας χτυπήσουν ωστόσο πρώτα οι Ιταλοί την πόρτα των “ερυθρολεύκων” και... βλέπουμε.

● Ο Μπαλάντα φυσικά και δεν έχει φύγει από την κόκκινη ατζέντα. Απλώς ο Ολυμπιακός έχει απλώσει παντού τ α δίχτυα του για τον στόπερ και δουλεύει πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο Λόλο φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο μάτι των νταμπλούχων. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Κολομβιανού στόπερ της Ρίβερ. Ίσα-ίσα, το αντίθετο θα λέγαμε...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ