ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μοδεστό επέστρεψε για τα καλά!

Ο Μοδεστό επέστρεψε για τα καλά!

Η μεταγραφή του Καμαρά στον Ολυμπιακό έφερε τη «σφραγίδα» του Κορσικανού, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραφε το Sport24.gr από τις 19 Δεκεμβρίου για την ενεργοποίησή του στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

«Έχει μάτι ο Μοντέστο»! Αυτή ήταν η εξήγηση της διοίκησης τέλη Σεπτεμβρίου για την τοποθέτηση του Φρανσουά στο τμήμα σκάουτινγκ ως επικεφαλής, μετά την αποχώρησή του από τον… πάγκο του Ολυμπιακού.

Πολλοί είχαν απορήσει με την απόφαση του Μαρινάκη να τον βάλει σε ένα τέτοιο πόστο που είναι σε συνάρτηση με τον σχεδιασμό του ρόστερ. Ελάχιστοι όμως θυμόντουσαν ότι ο Μοδεστό μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι έχει εύστοχες επιλογές.

Η περίπτωση του Παπ Σισέ είναι χαρακτηριστική. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπως π.χ. του 21χρονου χαφ Ζινεντίν Μασάς που πήγε από την Τουλούζ στη Νάπολι τον Γενάρη ή του 22χρονου αριστερού μπακ Φερλάν Μεντί που μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Χάβρη στην Λιόν. Είναι δύο παίκτες που είχε προτείνει.

Το ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του «φώναζε» από τον… Σεπτέμβριο! Όταν λοιπόν πλησίαζε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, το Sport24.gr είχε προαναγγείλει ότι ο Μοντέστο θα «παίξει μπάλα», με αφορμή τα ονόματα των Μασάς, Σαλιμπούρ και Μποντιζέ που είχαν κυκλοφορήσει στον Τύπο. Είχε την εντολή από τη διοίκηση να βρει "λαβράκια".

Τελικά, στα ερυθρόλευκα ντύνεται ο 21χρονος χαφ Καμαρά της Αζαξιό, τον οποίο είχε σταμπάρει η Μονακό και η Ρόμα, αλλά χάρη στις κινήσεις του Μοδεστό ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Πειραιά από τον Ιούνιο.

Ο Κορσικανός έχει επιστρέψει για τα καλά. Και δεν έχει μιλάμε μόνο για το κομμάτι του σχεδιασμού, αλλά και στην καθημερινότητα στο Ρέντη. Πλέον, έχει παρουσίες και στις αποστολές της ομάδας εκτός Αθηνών. Στην Τούμπα για παράδειγμα θα καθόταν στον πάγκο.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα Χανιά για το κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά (11/3). Από εκεί που είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι μπορεί να κινδύνευε η θέση του στον Ολυμπιακό, τελικά με διάφορες κινήσεις φαίνεται ότι όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά έχει πλέον και αυξημένες αρμοδιότητες…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πασαλίδης με "υπογραφή" Μοντεστό στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ