ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ντα Κόστα, ο νέος στόπερ και... άλλα!

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ντα Κόστα, ο νέος στόπερ και... άλλα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε λιγότερο από 48 ώρες εκπνέει η μεταγραφική περίοδος και μέχρι την εκπνοή της 31ης Ιανουαρίου όλες οι υποθέσεις του Ολυμπιακού θα κρέμονται σε μια κλωστή. Το Sport24.gr αναλύει.

Στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου έχουμε φτάσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει για να μάθει τα τελευταία νέα της ομάδας του. Νέα που αφορούν κυρίως στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα όλο φεύγει, αλλά ταξίδεψε κανονικά μέχρι την Βέροια, χαρίζοντας με δικό του γκολ μάλιστα και το διπλό στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Σέρβος βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του στην Premier League. Θα είναι η Κρίσταλ Πάλας; Θα είναι η Χαλ; Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Αγγλία. Αυτό εκτιμούν άλλωστε και στο Νησί. Ότι η Κρίσταλ Πάλας που έχει πάρει και... κεφάλι στην κούρσα της απόκτησής του, αναμένεται να στείλει στον Λούκα τα αεροπορικά εισιτήριοα με προορισμό το Λονδίνο μέχρι την Τρίτη (31/1).

Οι πληροφορίες από την Αγγλία επιμένουν ότι η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι τόσο μικρή που θα μοιάζει με θαύμα αν στο τέλος δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Τα ποσά είναι γνωστά: Γύρω στα 15 εκ. ευρώ και κάτι θα φτάσει η μεταγραφή του.

Σε περίπτωση όμως που κάτι στραβώσει στο τέλος, πάντοτε υπάρχει η προοπτική της Χαλ, η οποία ναι μεν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα της Κρίσταλ Πάλας, αλλά ο Μάρκο Σίλβα τον θέλει, τον ζητάει επίμονα από τη διοίκηση και δεν αποκλείεται στο τέλος οι “τίγρεις” να κάνουν την υπέρβαση και να τον... κλέψουν την τελευταία στιγμή. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Μιλιβόγεβιτς είναι περισσότερο προς το φεύγει και λιγότερο προς το μένει. Βέβαια, πάντοτε θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό.

Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο... ΝΕΟΣ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα έκανε καλό τουρνουά στα γήπεδα της Γκαμπόν. Μπορεί η πορεία του Μαρόκου να σταμάτησε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού υποχρέωσε αρκετούς “κατασκόπους” ξένων ομάδων να κάνουν το ταξίδι στην Γκαμπόν για να τον δουν από κοντά.

Όλα είναι ανοικτά για τον Ντα Κόστα. Να θυμίσουμε ότι είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Σίβασπορ με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, είτε πωληθεί ο Ντα Κόστα, είτε επιστρέψει κανονικά στο Ρέντη, στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους μέχρι την τελευταία στιγμή για κεντρικό αμυντικό. Όλα μπορούν να συμβούν την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου...

Ο ΠΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ "Χ" ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ

Από τον Ολυμπιακό διέψευδαν κατηγορηματικά ότι “παίζει” του Παρέδες της Γουότφορντ. Στην Αγγλία όμως συνέχισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο (28-29/1) το ίδιο βιολί. Υποστηρίζουν στο Νησί ότι ο 30χρονος δεξιός μπακ από το Εκουαδόρ είναι ένας από τους παίκτες που έχει “σταντ μπάι” ο Ολυμπιακός. Κι αυτό, γιατί δουλεύει μία άλλη περίπτωση δεξιού μπακ από την Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το παίρνει με την ομάδα του... Γεωργάτου
Οι βαλίτσες του Λούκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ