ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Mίλιτς ετοιμάζεται, αλλά ο Κούτρης δεν βγαίνει!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μίλιτς EUROKINISSI SPORTS

Την Παρασκευή (28/7) επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις και ο Μπέσνικ Χάσι θα δει την κατάσταση του Κροάτη αριστερού μπακ. Όχι για να πάρει τη θέση του Κούτρη, αλλά για να μπει έστω στη 18άδα στη ρεβάνς με την Παρτιζάν (2/8, 21.45).

Ο Ολυμπιακός «πάγωσε» τις όποιες μεταγραφικές συζητήσεις. Ή μάλλον έβαλε προσωρινά «φρένο», καθώς θέλει να ξεμπερδεύει πρώτα με την πρόκριση επί της Παρτιζάν και μετά να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ. Βέβαια, το ίδιο κλίμα έβγαινε και πριν από το πρώτο ματς του Βελιγραδίου και «έσκασε» το όνομα του Χρβόγιε Μίλιτς, τρεις μέρες προτού «πετάξει» η ομάδα για την Σερβία.

Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται ότι οι όποιες μεταγραφικές συζητήσεις μετατίθενται για μετά τον επαναληπτικό με την Παρτιζάν. Κατά συνέπεια το βάρος πέφτει στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ότι την Παρασκευή (28/7) αρχίζει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Ποιος είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό από το υπάρχον ρόστερ; Δεν είναι φυσικά ο Ομάρ που εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος. Ούτε ο Φορτούνης που είχε στομαχικές διαταραχές και όχι κάποιον τραυματισμό. Ούτε καν ο Μποτία που λογικά θα προλάβει.

Το ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Χρβόγιε Μίλιτς. Ο Κροάτης θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την Τετάρτη (2/8, 21.45); Αν δεν μπορούσε να βοηθήσει, δεν θα δηλωνόταν στη λίστα αντί του Ελιουνούσι.

Το θέμα είναι βεβαίως κατά πόσο είναι έτοιμος. Αυτή τη στιγμή ο Κούτρης δεν το κουνάει από την ενδεκάδα. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν με το «καλημέρα» της προετοιμασίας ο Χάσι τον είχε ξεχωρίσει. Έχει να κάνει με το ότι είναι πιο έτοιμος, έχει έναν ρυθμό και κατά κύριο λόγο καλύπτει τα «θέλω» του προπονητή του.

Από την άλλη ο Μίλιτς έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία πριν από δύο εβδομάδες με την Φιορεντίνα, είναι απολύτως φυσιολογικό να μην βρίσκεται ακόμα στον βαθμό να μπορεί να «απειλήσει» τον Κούτρη. Για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο ο Κροάτης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Μίλιτς αναμένεται να βρεθεί στη 18άδα, όχι όμως και στο αρχικό σχήμα. Ο Κούτρης θα παίξει βασικός και στη ρεβάνς κόντρα στους Σέρβους. Το τι θα γίνει από τα πλέι οφ τουChampionsLeagueκαι έπειτα, θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Κούτρης στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.

Στην παρούσα φάση ο Μίλιτς είναι πίσω από τον πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ναι μεν έχει περισσότερες παραστάσεις, ναι μεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναζητούσε ο Χάσι για τους ακραίους μπακ, αλλά δεν θα βγει και τόσο εύκολα από την ενδεκάδα ο Κούτρης…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ