ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρτίνς περιμένει τον χαφ!

Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Οι Βραζιλιάνοι βλέπουν... Ολυμπιακό για τον Γουίλιαν Αράο, τη στιγμή που ο Ζόρζε Μέντες προτείνει συνεχώς τον Μιγκέλ Βελόσο που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν περίμενε το φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν για να καταλάβει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ. Το είχε πει από την πρώτη ημέρα που έπιασε δουλειά ότι απαιτείται προσωπικότητα σε όλες τις γραμμές. Στα χαφ ήταν επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρακτηριστικά.

Πέρασε από πολλά κύματα η αναζήτηση των χαφ. Από τον Ντανίλο της Μπράγκα έως τον Κουντέ και τον Πρίσιτς. Τώρα στο προσκήνιο είναι το όνομα του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν πολυπαίζει στην Φλαμένγκο και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκείς επαφές μαζί της για να καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις της και να βρει μία φόρμουλα με την κατάθεση των δόσεων.

Στην Βραζιλία εκτιμούν ότι ο Αράο (σ.σ. δεν έπαιξε στο ματς με την Σάο Πάουλο) στο τέλος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, γιατί αυτή δεν είναι μόνο η επιθυμία του Ολυμπιακού, αλλά και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή ο Ζόρζε Μέντες βλέποντας ότι υπάρχει μία καθυστέρηση στο θέμα των χαφ και γνωρίζοντας την "κάψα" του Μαρτίνς για την απόκτηση ενός μέσου, έχει προτείνει αρκετές φορές την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο.

Ο 32χρονος Πορτογάλος άσος που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα, δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να ταιριάζει στο στυλ που ψάχνει ο Μαρτίνς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν του αρέσει ο συμπατριώτης του.

Απλώς, ο Γουίλιαν Αράο είναι η μεγάλη του καψούρα και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει μία μεταγραφή που έχει εξελιχθεί σε πραγματικό "σίριαλ".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ