ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, με ομιλία του στο Σώμα την Πέμπτη, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Πειραιά υπέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο επικεφαλής σε ψήφους υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπεί τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", εξήγησε στη συνεδρίαση της Πέμπτης τους λόγους για τους οποίους προχωράει σε αυτήν την κίνηση και έχουν να κάνουν με την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Μιλώντας στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έκανε λόγο για στοχοποίηση και πόλεμο λάσπης εις βάρος του, υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή χτίζει την επόμενη μέρα της πόλης " χωρίς δογματισμούς" και ότι "ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια".

Η ομιλία του έκλεισε με αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη και τη φράση "η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος αντέχει", από το βιβλίο "Καπετάν Μιχάλης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ