ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μανθάτης ως ball boy, πανηγυρίζει το γκολ του Σαβιόλα

Ο Μανθάτης ως ball boy, πανηγυρίζει το γκολ του Σαβιόλα

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μανθάτη μετά το ματς με την Ξάνθη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook με τον 16χρονο τότε εξτρέμ σε ρόλο ball boy να πανηγυρίζει ένα γκολ του Σαβιόλα.

Με το πρώτο του γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε αγώνα πρωταθλήματος, ο Γιώργος Μανθάτης σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη, για την 17η αγωνιστική της Super League.

"Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ, μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ειδικά από την περίοδο που ήμουν μικρός ball boy στο Καραϊσκάκη και έμπαινε κάποιο τέρμα, το πανηγύριζα σαν τρελός", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας εξτρέμ μετά τη λήξη του ματς που είχε την... τιμητική του.

Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση του Μανθάτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook με τον 16χρονο τότε εξτρέμ σε ρόλο ball boy να πανηγυρίζει ένα γκολ του Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός πολύπειρος φορ έχει σκοράρει και πέφτει στην αγκαλιά του Ντομίνγκες, ενώ σπεύδει να τον συγχαρεί ο Εντινγκά. Από πίσω τους ακριβώς ο Γιώργος Μανθάτης, με μια μπάλα αγκαλιά, πανηγυρίζει με τη σειρά του το τέρμα του Σαβιόλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ