ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μανιάτης στην Κορομηλά για τον Χολίδη

Ο Μανιάτης στην Κορομηλά για τον Χολίδη

Στο "Μπράβο Ρούλα" βρέθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να βρεθεί στο πλάι του κουμπάρου του, Χρήστου Χολίδη, ο οποίος έκανε τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε πράγματα και για τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Στην εκπομπή Μπράβο Ρούλα"στο κανάλι "Ε" με τη Ρούλα Κορομηλά έδωσε το παρών ο Γιάννης Μανιάτης, ούτως ώστε να κάνει έκπληξη και να βρεθεί στο πλάι του κουμπάρου του, Χρήστου Χολίδη, ο οποίος έκανε τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε πράγματα και για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με το αν επιστρέφει στο Λιμάνι, διότι ολοκληρώθηκε πρόωρα ο δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης, απάντησε: "Ναι, θα γυρίσω. Το καλοκαίρι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό", ενώ για το κατά πόσο οι Πειραιώτες τον στήριξαν στον σοβαρό τραυματισμό που είχε, απάντησε:

"Η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, με στήριξε από το πρώτο δευτερόλεπτο, από την ώρα που πήγα στα αποδυτήρια. Και ο πρόεδρος, ο κύριος Μαρινάκης και όλη η ομάδα. Έκαναν ό,τι ήθελα εγώ, σε ποιο χειρούργο να πάω και με στήριξαν. Μου ανανέωσαν το συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και μου δείξανε ότι με αγαπάει η ομάδα".

Αναφορικά με το πέρασμά του από το Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, σχολίασε: "Για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό. Αν και άργησα να πάω στο εξωτερικό να αγωνιστώ, στα 29 μου. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο, έζησα πολύ όμορφες στιγμές στο Βέλγιο.

Κατάφερα να πάρω και έναν τίτλο μέσα σε δυο μήνες, κάτι εξίσου σημαντικό. Ένας ακόμη στην καριέρα μου και από 'κει και πέρα ευχαριστήθηκα το ποδόσφαιρο, γιατί στο εξωτερικό το ποδόσφαιρο το βλέπουν ως μια γιορτή, οπότε ήταν κάθε παιχνίδι και μια γιορτή για μένα και το απόλαυσα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ